Følg os

Sponsoreret

Inspiration til den forlængede weekend for kvinder

Skal du afsted på en forlænget weekend? Måske med kæresten eller med en god veninde? Der er rigtig mange muligheder, når det kommer til at tage på en forlænget weekend. Der er alt lige fra spaophold til slotsophold, kurophold, kroophold og meget mere. Det kan derfor være svært at finde ud af, hvad man skal vælge. I denne artikel gennemgår vi nogle af de forskellige muligheder du har, når du skal vælge, hvor du gerne vil på forlænget weekend.

Kroophold

I Danmark er der særligt blandt de ældre en stor kultur for at tage på kroophold. De mange danske kroer har enormt meget charme, og der er på de mange kroer enormt hyggeligt. Samtidig er der fantastiske muligheder for at få en fantastisk gourmetoplevelse, da mange af kroerne går enormt meget op i deres køkkener. På danske kroer serveres traditionel dansk mad – ofte med et strejf af den mere moderne mad.

Slotsophold

Et slotsophold er særligt idéelt, hvis du skal på en romantisk forlænget weekend med kæresten. I Danmark er der mange hyggelige slotte, hvor du kan booke et slotsophold til en god pris. Der er også ofte slotsophold på tilbud hvor der kan spares mange penge. Det gælder både for luksus slotsophold og for de mere ”almindelige” slotsophold. Mange af de danske slotte ligger i naturskønne omgivelser i form af skov, marker og søer. Det danner en meget eventyrlig ramme og er med til at skabe et unikt ophold, som man ikke kan få på et hotel. Der er noget særligt ved at være på slotsophold. De lange flotte gange og de gamle stuer skaber en helt speciel atmosfære.

Spaophold

Det er blevet meget populært blandt danskere at tage på spaophold. Det gælder både på spahoteller herhjemme, men der er også mange, der rejser øst på til Sverige, hvor der findes rigtig mange luksuriøse spahoteller ikke langt fra den danske grænse. Vælger du at tage på spaophold, er det selvforkælelse og afslapning, der er i fokus.

Mange steder er det muligt at bestille behandlinger, der bare gør opholdet endnu mere afslappende og luksuriøst. Der findes naturligvis spaophold i mange forskellige prisklasser. Der er både de dyrere spahoteller og så de mere budgetvenlige. Spaophold er et fantastisk valg, hvis en veninde og dig har brug for tid sammen og bare ønsker at slappe af. På mange spahoteller er der rig mulighed for drinks ud på aftentimerne, hvilket er enormt hyggeligt.

På et spaophold bør der altid være rigeligt med tid til at nyde de lækre spafaciliteter og til at komme helt ned i gear. Både mange spahoteller i Danmark og i Sverige kan byde på mange forskellige bade, saunaer og så videre. Der er derfor rig mulighed for at blive forkælet.

Hvad er det rigtige for dig?

Nu har du fået lidt inspiration til forskellige former for weekendophold. Du har sikkert allerede nu en idé om, hvad du helst vil. Uanset hvilken type ophold du vælger, er det altid en god idé at undersøge dine forskellige muligheder. Hvilke slotte er der for eksempel i Danmark, som der udbyder slotsophold? Heldigvis er der meget indhold på internettet, hvor du nemt og hurtigt kan finde nogle af landets førende kroer, slotte, spahoteller og så videre. Her vil du kunne læse lidt mere om hotellet, så du kan finde ud af, om det er noget for dig, før du bestiller dit ophold. Sidst skal du altid undersøge prisen for en overnatning eller for opholdet flere steder. Der kan nemlig være penge at spare, alt efter hvor du vælger at bestille opholdet henne.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *