Følg os

Sundhed

Har du let til blå mærker? Så har du måske K-vitaminmangel

Kvinde med et blåt mærke

Har du let til blå mærker, får du ofte næseblod, eller har du en øget tendens til blødning? Så kan det være, at du mangler K-vitaminer. K-vitamin er med til at sikre, at blodet størkner, og en mangel vil dermed medføre øget tendens til blødning, fordi blodet ikke vil størkne. Derudover er K-vitaminer også vigtige for dine knogler samt din krops evne til at kunne danne protein.

Ifølge Apoteket.dk får langt de fleste mennesker det indtag af K-vitamin, som de har brug for, gennem deres kost, men bliver du behandlet med antibiotika, og har du samtidig et lavt indtag af K-vitamin, kan du godt opleve, at du har K-vitaminmangel.

Her i denne artikel kan du blive klogere på, hvad du selv kan gøre, hvis du har en mistanke om, at du har K-vitaminmangel. Vi gennemgår blandt andet, hvilke fødevarer du med fordel kan indtage for at sikre dig, at du får en tilstrækkelig mængde ind gennem kosten, og alternativt findes der også en række forskellige kosttilskud, som du kan supplere din kost med.

Hvad skal jeg spise for at få et større indtag af K-vitaminer?

Heldigvis skal kroppen ikke bruge ret meget K-vitamin for, at blodet kan størkne, som det skal. Ifølge Netdoktor.dk skal der nemlig dagligt kun indtages 1 mikrogram K-vitamin pr. kg. legemsvægt. Det er hvad kroppen normalt har brug for. Dette kan i langt de fleste tilfælde dækkes gennem kosten.

Nedenfor kan du finde en oversigt over nogle af de fødevarer, som har det højeste indhold af K-vitaminer:

 • Broccoli
 • Avocado
 • Spinat
 • Vindruer
 • Grønkål
 • Bladsalat
 • Bønner
 • Rødkål
 • Spidskål
 • Rosenkål
 • Kikærter
 • Bønner
 • Krydderurter
 • Visse typer oste

K-vitaminer er fedtopløselige, hvilket betyder, at de kun kan blive opløst i din krop, hvis du indtager vitaminerne sammen med en smule fedt. Det er dog ikke meget, der skal til, så hvis du spiser sundt og varieret, bør du let kunne opnå den nødvendige mængde.

Hvis du ikke kan tåle eller kan lide de ovennævnte fødevarer, kan du som alternativ tage et kosttilskud.

Kan jeg indtage for mange K-vitaminer?

Det korte svar er at det er svært at overdosere. Hvis du tager blodfortyndende medicin, er det vigtigt hver dag, da din blodfortyndende medicin tilpasses bl.a. efter dit indtag af K-vitamin. Hvis du tager blodfortyndende medicin, bør du altid rådføre dig med en læge, før du påbegynder et øget eller sænke dit indtag af K-vitaminer.

Du bør ligeledes tage kontakt til din læge, hvis du fortsat har let til blå mærker, næseblod, eller hvis dit blod har svært ved at størkne, selvom du har øget dit indtag af K-vitaminer. Dette er for at udelukke, at du ikke lider af behandlingskrævende tilstande eller sygdomme.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kærlighed

Guide til at stille egne seksuelle behov

Kvinde i undertøj

Hvis du ikke lever i et fast parforhold eller har en fast sexpartner, kan det være nyttigt at vide, hvordan du bedst muligt tilfredsstiller dine seksuelle behov. I denne artikel får du gode råd og tips til, hvordan får stillet sexlysten på egen hånd.

Det er ikke alle, der er klar over det, men sexlegetøj beriger dit sexliv på mange måder – ikke bare under akten, men også bagefter. I denne artikel får du vigtig viden om, hvordan du finder de rigtige produkter, som passer til dig, samt en guide til hvordan du bruger dem.

Sexlegetøj er dog ikke udelukkende beregnet til at tilfredsstille dig selv. Du kan også bruge sexlegetøj til at træne bækkenbunden, omend det primære formål selvfølgelig er seksuel tilfredsstillelse. Det skader dog ikke, at der også følger andre goder med.

Først og fremmest skal du overveje, hvilken form for sexlegetøj du er på udkig efter. Der findes mange forskellige former for sexlegetøj, og der er eksempelvis forskel på, om du ønsker en dildo, vibrator, buttplug eller noget helt fjerde.

Sådan vælger du den rigtige dildo

Når du skal vælge dildo, er det vigtigt, at du vælger en, der har den rigtige størrelse, er fremstillet af det rigtige materiale og har den rigtige form.

Dildoen skal ramme de rigtige steder og føles god at bruge, hvis du skal have det maksimale ud af den.

Du kan samtidig kigge på, om den har de rigtige funktioner – eksempelvis om den passer sammen med en strapon, O-ring, har sugekop eller lignende.

Køb billige strapon dildoer eller lad dig inspirere, hvis du vil have et overblik over dine muligheder.

Samtidig bør du overveje, hvorvidt du ønsker, at den skal vibrere eller ej. Hvis den skal vibrere, skal du vælge, hvilket vibrationsmønster du ønsker, samt om den skal være genopladelig eller bruge batterier.

Sådan vælger du den rigtige vibrator

Før du investerer i en vibrator, skal du overveje, hvad den skal bruges til.

Anvendelsen påvirker eksempelvis vibratorens materiale og form, hvorfor det er vigtigt, at du på forhånd har gjort dig nogle tanker omkring det.

Når du har besluttet dig for, hvad din nye vibrator skal bruges til, skal du finde en, der passer. Der er forskellige faktorer, der har indflydelse på dit valg – blandt andet hvilken størrelse, form og materiale den skal byde på.

Herudover skal du overveje, om du ønsker en støjfri vibrator, samt om den skal være vandtæt eller ej. Alt dette fremgår af produktteksten, når du kigger hos webshops, hvorfor du burde have nemt ved at finde den rigtige.

Læs mere

Børn og unge

Problemer i familien? Prøv familieterapi

Familieproblemer

Brister kommunikation i din familie af og til, opstår der konflikter, som er svære at løse, eller ønsker I blot mere samvær og sammenhold, så kan det være, at I skal overveje familieterapi. Uagtet hvilke udfordringer din familie står overfor, så kan familieterapi nemlig virke gavnligt.

5 ting familieterapi kan gavne din familie med

 • Bedre kommunikation
 • Færre konflikter og håndtering af dem
 • Styrke familien og samværet
 • Håndtering af aggression
 • Reducering af stress

Corona påvirker dagligdagen

Flere familier oplever I øjeblikket at komme under yderligere pres grundet Corona krisen. Dette skyldes, at de normale daglige rutiner og strukturer er opløst, og hele dagligdagen er blevet vendt på hovedet. Mange har ikke længere mulighed for at søge væk, når der er behov for det.

Det kan virke som en stor omvæltning at være nødsaget til at gå op og ned ad hinanden uafbrudt. Som følge af dette kan irritation og konflikter opstå. Det kan derfor være godt at få klargjort, hvordan man skal forholde sig som familie, for at komme igennem denne tid.

Dette kan forekomme i alle familier, selv ellers dynamiske familier, der er vant til at komme godt ud af det med hinanden. Der kan f.eks. opstå søskendefejder, hvor børnene indbyrdes skændes over en længere periode, hvilket kan virke drænende på forældrene og skabe en negativ stemning i hele familien.

Ydermere kan der blive genereret konflikter der typisk ikke plejer at opstå. Små problemer kan nemlig hurtigt blive til store, hvis der ikke gøres noget ved dem i tide. Dertil kan det enkelte familiemedlem ændre adfærd, under en så forandret dagligdag, og det kan være svært for de øvrige familiemedlemmer at tage hensyn til og forstå.

Find redskaberne til at skabe løsninger

Det kan være svært selv at finde ud af, hvordan man mest hensigtsmæssigt skal håndtere de problemer som familien står overfor. Dette kan familieterapi imidlertid hjælpe med, ved brug af effektive metoder. I familieterapi bruges kommunikation som redskab til bedre at kunne identificere problemerne, forstå dem og dermed løse dem.

På den måde bliver din families styrker og svagheder udpeget. I lærer om håndtering af krise og konflikthåndtering, og hvordan I imødekommer hinandens behov, og hvordan I får talt sammen. Det kan nemlig ikke understreges nok, hvor vigtig kommunikationen er mellem de enkelte familiemedlemmer.

Desuden gøres der brug af eksempelvis familie aktiviteter, som blandt andet spil, for at opmuntre til kommunikation og for at styrke familiebåndet. Spil virker nemlig ofte afslappende for børn, og gør dem mere åbne overfor at dele ud af deres tanker og følelser omkring et ellers svært emne.

Derudover vil I få redskaber til at løse konflikter og anvisninger til hvordan I modvirker negative tanker med positive. Det er nemlig vigtigt at vide hvordan konflikter konfronteres konstruktivt, for at få dem løst, og ikke forværret. Gennem disse redskaber finder I dermed løsninger på ellers løse ender og familien kan i kraft af det, blive mere velfungerende og dynamisk.

Mange har svært ved at dele de problemer, som der er i familien med andre, men det kan altså være yderst fordelagtigt at få talt med en tredjepart om de udfordringer, som der er i jeres familie. Ved hjælp af rådgivning fra en professionel og de rigtige redskaber, vil I finde vejen til at gøre op med problemerne. Hvis du ønsker at få mere information om denne funktionelle og velfungerende terapi, så læs mere om familieterapi her.

Læs mere

Livsstil

Sådan bliver du en bedre udgave af dig selv

Mindset

Findes der virkelig en guide til at blive en bedre udgave af sig selv? Svaret er; både ja og nej….

Optimalt set skal du blive den bedste udgave af dig selv – ikke bare en bedre. Det kan dog være både tidskrævende, hårdt og kræve meget tålmodighed at ændre vaner og mindset. Vi vil ikke desto mindre komme med nogle tips til, hvordan du kan styrke både selvtillid, livsglæde, gåpåmod og overskud. Du kan med høj sandsynlighed bruge mange af forslagene, hvis ikke alle.

Svar på følgende; hvad vil du gerne opnå?

Det første du skal foretage dig er at tænke over, hvad du gerne vil opnå. I den anledning kan du med fordel nedskrive nogle konkrete mål, så der allerede fra dag 1 er 100 % klarhed omkring, hvad du arbejder hen imod. Herunder kommer der nogle forslag til, hvilke mål du kan sætte:

 • Jeg ønsker at blive en bedre mor
 • Jeg ønsker at få mere glæde og overskud i hverdagen
 • Jeg ønsker at blive gladere for min krop
 • Jeg ønsker en mere stressfri hverdag

… du kan selv fortsætte listen.

Vi håber, at ovenstående idéer har sat nogle tanker i gang i dit hoved.

Konkrete idéer til at udvikle dig personligt

Personlig udvikling er en svær størrelse. Vi vil alle gerne gøre tingene lidt bedre og være der 10 % mere for hinanden, men hvad skal man gøre for at nå dertil? Dét er det helt store spørgsmål. Vi har desværre ingen mirakelkur, men vi kommer da glædeligt med nogle bud på, hvordan du effektivt kan arbejde med personlig udvikling. Læs med herunder:

 1. Eliminér eller reducér dit forbrug af sociale medier (sociale medier er i høj grad med til at skabe stress, dårlig selvtillid m.v.)
 2. Tal åbent og ærligt om dine bekymringer, udfordringer og følelser (med henblik på at komme tættere på en løsning)
 3. Se positivt på tingene (alting er, hvad man gør det til)
 4. Bevar din tålmodighed og husk, at ting tager tid (især personlig udvikling kan være en tidskrævende affære)
 5. Vær villig til at ændre på vaner
 6. Gør det, du er gladest for (din tid er værdifuld)

At komme i mål med ovenstående – og andre tiltag – kan være sværere end som så. Derfor skal du måske alliere dig med en psykolog og / eller en coach. Du kan også overveje at deltage i forskellige foredrag og kurser om emnet. Kig f.eks. nærmere på Michelle Hviid foredrag, hvor der bliver sat fokus på at finde dig selv og din indre handlekraft. Michelle Hviid er ikke kun foredragsholder, men også forfatter. Du kan med fordel læse nogle af hendes bøger, så du kan varme op til det kommende foredrag med selvsamme person. Book pladser til hendes foredrag og køb hendes bøger online.

Læs mere

Sundhed

Den fornuftige kvinde passer på sine tænder

Tandsundhed

Dit smil kan være kilde til stolthed eller skam, alt efter hvor glad du er for dine tænder. Der er nemlig igen tvivl om, at dit smil er noget af det første, som andre mennesker lægger mærke til, når du møder dem for første gang. Du får kun ét blivende sæt tænder, og derfor bør du også passe dem ordentligt, så du kan smile med selvtillid hele livet.

Pas godt på dine tænder

Din mundhygiejne er afgørende for dine tænders tilstand. Du kan gøre rigtig meget selv, hvis du vil passe godt på dine tænder. Det vigtigste, du skal huske, er:

 • At børste dine tænder grundigt hver dag
 • At bruge tandtråd, så du får fjernet madrester mellem tænderne
 • At undgå meget sukkerholdige føde- og drikkevarer
 • At gå regelmæssigt til tandlæge

Selvom det kan blive en dyr fornøjelse at gå til tandlæge, bør du ikke udsætte de regelmæssige tandlægebesøg. Er der huller eller andre problemer, kan du nemlig risikere, at det bliver endnu værre og dermed også dyrere, hvis du ikke får gjort noget ved det. Besøg din lokale tandlæge hos en tandklinik i Fredensborg eller en klinik, der er tættere på dig.

Dine tænders tilstand påvirker hele din krops helbred

Hvis dine tænder først er angrebet eller på anden vis belastet, kan du risikere, at sygdommen spreder sig til resten af kroppen. Derfor er det vigtigt, at du opretholder en god tandhygiejne for dit helbreds skyld.

Dårlig mundhygiejne kan resultere i tandkødsbetændelse, der kan sprede sig til dybere væv og give sygdommen parodontitis, der tidligere blev kaldt paradentose. I værste fald kan man uden behandling af sygdommen miste sine tænder.

Husk lige tandbørsten og tandtråden

Tandbørstning er en af de bedste måder, hvorpå du kan sikre dig, at dine tænder holder sig sunde og raske. Du bør børste tænder om aftenen og efterfølgende anvende tandtråd, så du fjerner al skidt. Det er nemlig risikabelt, hvis du lægger dig i sengen med madrester og plak i munden, der giver grobund for caries og andre tandsygdomme.

Husk at børste tænder i mindst to minutter pr. gang, så du får børstet alle tænderne lige grundigt. Dog bør du vente med at børste tænder, hvis du lige har spist eller drukket syrlige mad- eller drikkevarer. Syren kan nemlig slide yderligere på tændernes emalje, hvis du børster dem kort efter indtagelse.

Tag dine forholdsregler for dine tænders skyld

Du kan foruden god mundhygiejne forsøge at eliminere meget sukkerholdige føde- og drikkevarer. Det er jo børnelærdom, at spiser du store mængder sukker, kan du få besøg af Karius og Baktus. Hver især opmærksom på ikke at drikke juice eller sodavand tæt på sengetid, så du kan få børstet tænder uden yderligere syreskader.

Læs mere

Sundhed

Invisalign er også et populært valg i 2020

Invisalign

Desværre er det ikke alle, der er så heldige, at de er født med et tandsæt, som de er glade for. Heldigvis er det noget, der er relativt nemt at løse. Hvis du ikke er glad for dine tænder, er det ikke umuligt at løse det. I de fleste tilfælde er det noget, der kan løses med en Invisalign, hvorfor det også er en uhyre populær løsning.

Det er en løsning, der tilbydes af et stort antal tandlæger landet over. Derfor kan du også finde en tandlæge nær din bopæl, der kan hjælpe dig med at få lavet en Invisalign. Det er dog kun i tilfælde af, at du ønsker at få rettet dine tænder ud. Hvis du f.eks. ønsker at blege dem, er det ikke en Invisalign, der er løsningen for dig.

Tandregulering er nemt med en Invisalign

Der findes ikke mange løsninger, der er bedre end en Invisalign, når det kommer til tandregulering. Det er et innovativt system, der er udviklet specifikt til tandregulering. Det gør det muligt at få rettet dine tænder på diskret og effektiv vis. Det kan endda lade sig gøre at få dine tænder rettet ud til en fornuftig pris.

Det er et system, der består af en række skinner. Disse bliver fremstillet præcist til dine tænder og dermed også til dine behov for tandregulering. Du skal skifte til en ny skinne hver anden uge. For hver gang du skifter til en ny skinne, vil dine tænder være rettet en kende nærmere den position, som er dit mål.

Kan bruges til både milde og komplekse tandstillingsproblemer

Endvidere er det en bøjle, der er egnet til regulering af såvel milde som komplekse tandstillingsproblemer. Derfor kan en Invisalign blandt andet bruges til at behandle åben bid, dybt bid, krydsbid, mellemrum mellem tænderne, samt tænder der sidder for tæt.

Du kan tilmed få udført behandlingen til en pris, der ikke vælter budgettet. Der kan dog ikke gives en specifik pris på, hvad det vil koste. Det er nemlig din individuelle tandstilling samt omfang og længde af den krævede behandling, der er afgørende for, hvad den endelige pris bliver.

Der er tandlæger hele landet over, der kan hjælpe dig med at udføre denne behandling. Det er dog en god idé, at du finder en tandlæge, der er nær din bopæl, da du – som nævnt – skal bruge en ny skinne hver anden uge. Bor du i Nykøbing Falster, bør du derfor vælge en tandlægeklinik i Nykøbing F.

Læs mere

Sundhed

Botox er også en (populær) mulighed i det nye årti

Botox

Botox er sat i verden for at rette op på nogle af de udseendemæssige ting, du ikke er helt tilfreds med. Der er vel at bemærke tale om et godkendt og anerkendt lægemiddel, der har været brugt i utallige år. Også i dette årti kan man få en Botox behandling. I artiklen vil du kunne læse stort set alt om behandlingsformen og dertilhørende effekt, holdbarhed, behandlingssteder m.v.

Botox bruges både til behandling og forebyggelse

Botox er ikke kun for dig, der vil se smukke resultater nu og her. Du kan også få glæde af behandlingen, hvis du er interesseret i at forebygge bl.a. rynker. Dette kan være belejligt, hvis man er oppe i årene og formentlig snart bliver plaget af rynker.

En af de store fordele ved Botox behandlinger er, at de virker hurtigt. Allerede inden for de første par dage efter endt behandling vil du kunne se effekten. Der kan dog gå op til to uger, inden den fulde effekt har indtruffet. I samme anledning er det relevant at sætte fokus på holdbarheden, for hvor lang tid holder resultatet? Svaret afhænger af, hvor mange behandlinger du har fået foretaget. Har du netop fået foretaget din første behandling, så må du påregne en holdbarhed på mellem 3 og 5 måneder.

Før-og-efter billeder siger mere end tusinde ord

Vi kunne godt skrive både 1.000, 5.000 og 20.000 ord om, hvad man kan forvente sig af en Botox behandling. Vi vil dog mene, at du får mere ud af at udforske nogle af de mange før-og-efter billeder, du finder på din foretrukne kliniks hjemmeside. Her vil du typisk opleve, at behandlingen har gjort en verden til forskel. Der er dog ingen garanti for, at du vil opleve et lige så pænt resultat. Resultatet afhænger nemlig af mange faktorer, som klinikken vil kunne gennemgå sammen med dig til en konsultation.

Hvad koster Botox?

Prisen på en Botox behandling afhænger af mange parametre. Det vigtigste parametre er, hvor mange områder der skal behandles. Skal du have behandlet 3 områder bestående af både pande, bekymringsrynke og smilerynker, så betaler du en noget anden pris, end hvis det kun drejede sig om smilerynker. Med andre ord er prisen individuel og afhænger altså af behov. Selvom prisen kan variere, så kan man generelt sige, at Botox behandlinger er rimelige i pris. Du kan evt. lave en afdragsordning, hvis du ikke kan betale 1-2-5.000 kr. på en gang.

Læs mere

Sundhed

Vejen til verdens flotteste hænder og fødder

Sunde fødder

Der er mange ting, man kan gøre for sig selv, der kan medvirke til en følelse af skønhed. Få klippet en fin frisure, køb et nyt sæt tøj, forkæl dig selv med en ansigtsmaske og agurker på øjnene osv. Men i jagten på følelsen af skønhed må man ikke glemme hænderne og fødderne. Læs her, hvordan du får de flotteste hænder og fødder.

Pedicure

Forkæl dine fødder med en pedicure. Fødderne er vores bedste venner, idet de bærer rundt på os hver eneste dag. De får os frem i verden, de gør holdt, når vi har brug for en pause, de tager os ud at danse, når vi trænger til det. De er på arbejde i alle vores vågne timer, og derfor fortjener de noget forkælelse.

Der er mange ting, der kan slide på vores fødder. Går man i for små sko, så kan man få vabler. Sveder man meget på fødderne, har man strømper, der klemmer de forkerte steder, eller har man arvet sin mors hårde hud, så vil det også kunne ses og mærkes. Uanset hvilke skavanker der rammer ens fødder, kan en pedicure hjælpe. Her lægges der ud med et dejligt varmt og afslappende fodbad, der sætter tonen for en rolig stund, der kun handler om dig og dine fødder. Herefter bliver fødderne smurt ind i en god creme, neglene bliver ordnet, plejet og lakeret i en fin farve, og du vil gå derfra med verdens gladeste fødder.

Manicure

Dét, som pedicure er for fødderne, er manicure for hænderne. Især i de kolde vintermåneder bliver vores hænder sat på prøve.

At tage vanter af, tage vanter på, komme ud i kulden, komme ind i varmen, vaske hænder for ofte, glemme at bruge creme – vi udsætter vores hænder for lidt af hvert. Men heldigvis er det dét, de er skabt til. De kan sagtens holde til det, men at forkæle dem lidt engang imellem tager de bestemt heller ikke skade af. Med en manicure får du plejet dine tørre og måske sprukne hænder og neglebånd. Du får lakeret dine negle med en farve, der gør dig glad. Du får masseret dine håndflader, der faktisk kan indeholde flere spændinger, end man lige skulle gå og tro. Når du går fra salonen, vil du have følelsen af at have fået et par nye, friske hænder, der er klar til at tage verden med storm. Det er helt klart en investering, der er alle pengene værd.

Læs mere

Sundhed

Kan man gøre noget ved poser under øjnene?

Kvinde med poser under øjnene

Der kan være flere årsager til, at du ønsker at gøre noget ved dine øjenlåg. Det kan være i tilfælde af, at du har poser under øjnene, tunge øjenlåg, eller du ofte har problemer med tårevejene i øjnene. Uanset hvilken af de tre ting, som du kan genkende, så er der heldigvis gode muligheder for at få gjort noget ved det.

En stor del af øjenlågsproblemerne kan blive rettet op med en operation af øjenlågene. Det er tilmed noget, der sker på sikker og skånsom vis. Hos Center for Øjenlågskirurgi tilbyder de f.eks. øjenlågsoperation med gratis forundersøgelse. Overvejer du dette? Så få et overblik over behandlingerne, så du kender mulighederne.

Få opereret poser under øjnene væk

Hvis du er træt af at have poser under øjnene, kan du få dem opereret væk. Hvis det er noget, du har gjort dig tanker om, er det ikke hvem som helst, der bør stå for det. Det er der flere årsager til. Det skyldes dog i høj grad, at sikkerhed og professionalisme er vigtigt, hvis det skal udføres på sikker vis.

Øjnene er et fint, følsomt og vigtigt område. Derfor bør en operation af øjenlåg ikke udføres af hvem som helst. Tværtimod, så er det en opgave, der ikke bør udføres af andre end de mest erfarne og professionelle kirurger. Ikke desto mindre er det muligt at udføre en operation, der kan fjerne dine poser under øjnene.

Det er en simpel operation

Man får poser under øjnene som følge af, at fedtvæv buler frem, og / eller at der er overskydende løs hud på de nedre øjenlåg. Det resulterer ofte i et træt og uoplagt udseende.

Operationen udføres med en moderne teknik, hvor man fjerner overskydende og rynket hud samt samtidig også strammer huden. Dette gøres ved at lave en forskydning af huden. Ofte bliver der også fjernet noget af det overskydende fedt.

Fakta om operationen

Operationen har en varighed på cirka 80 minutter. Begge øjenlåg bliver opereret samme dag. Der lægges altid en lokalbedøvelse i de nedre øjenlåg. Når bedøvelsen er blevet lagt, bliver der lagt et lille fint snit under øjenvipperne. Dertil lægges der også et snit i den ydre øjenkrog.

Stingene fra operationen skal fjernes cirka en uge efter operationen. I langt de fleste tilfælde vil arret efter operationen være usynligt efter et par uger. Derfor vil der ikke være et synligt ar efter en sådan operation.

Læs mere

Populære indlæg