Følg os

Mode

Find det perfekte sæt undertøj

Find det perfekte sæt undertøj

Der findes næsten intet bedre end smukt undertøj, som føles fantastisk at have på og som er designet i topkvalitet. Det kan tage lang tid at finde en god BH, som både støtter ordentligt og ser godt ud samtidigt. Heldigvis er der nogle lingerimærker, du altid kan vende tilbage til, da de aldrig går ned i kvalitet. Du kender måske brandet Femilet, som er et dansk firma, der laver undertøj i formidabel kvalitet. Femilet har undertøj i mange farver og i forskellige størrelser, lige fra A til H-skåle. Læs mere om hvilke modeller, som brandet Femilet fører herunder.

Alt det lækre fra Femilet alle kvinder drømmer om

Brandet Femilet laver både mode undertøj samt klassisk lingeri. Dette betyder, at du både kan finde undertøj fra Femilet i neutrale farver såsom beige eller hudfarvet, sort, grå og hvid. Derudover laves der også sæsonfarver, som varierer fra gang til gang. Det, der særligt kendetegner brandet Femilet er, at BH’er derfra er simple, har en perfekt pasform, og til tider har BH’erne nogle fine blondedetaljer på sig.

Brandet Femilet fører mange forskellige BH-modeller. Nogle kvinder foretrækker, at der er en bøje i deres BH, andre kvinder foretrækker deres BH uden. Visa versa gælder det for, om du er til push up i din BH eller ej – der er undertøj til enhver kvinde fra brandet Femilet.

Det er desuden vigtigt, at du kender din størrelse. Mange kvinder går rundt BH’er som er for små eller for store, hvilket ikke giver den optimale støtte. Gå ind i en butik og bliv målt op så du er helt sikker på din størrelse. Desuden kan størrelser variere fra mærke til mærke, så det er derfor vigtigt, at du går ind hos en lingerikæde, som du gerne vil købe undertøj hos.

Bliv sommerklar med badetøj fra Femilet brandet

Sommersæsonen er lige om hjørnet. Hvad end du skal nyde en dejlig dansk sommer eller en ferie i udlandet, er det essentielt at have et lille udvalg af bikinier eller badedragter klar i skabet. Badetøjet skal sidde til og samtidig være behageligt at have på. Derfor er det vigtigt, at dit badetøj er af en god kvalitet. Brandet Femilet fører nemlig også bikinier samt badedragter. Du kan få dette badetøj i mange smukke prints eller i et ensfarvet sæt, hvis du er mest til en stille og rolig sommerbikini. Sidst men ikke mindst kan du også vælge at sammensætte en ensfarvet underdel eller overdel med en mønstret del, hvilket er et populært strandlook.

Giv en gave til en du holder af

Er du på udkig efter en gave til et familiemedlem eller en veninde? Det er fantastisk at få noget lækkert undertøj i gave, og langt de fleste kvinder sætter stor pris på undertøj.

Hvis du er usikker på hendes størrelse eller foretrukne valg af undertøj, fører Femilet også nattøj og basis undertøj såsom undertrøje og tanktops. Gå på opdagelse i deres kollektion, hvor du kan finde et stort udvalg til enhver smag.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mode

Er dit ur gået i stykker? Sådan reparerer du det

Bekymret kvinde

Der er ikke noget mere irriterende, end når ens elskede ur går i stykker. Dette inkluderer som regel et besøg hos urmageren og dermed også en dyr regning. Dette behøver dog ikke længere at være tilfældet for dig, idet du sagtens selv kan stå for reparationen af dit ur. Det kræver ikke ret meget af dig, og det er i sidste ende det billigste alternativ. Hvis du kunne tænke dig at smide lidt penge efter værktøjssæt og reparation af ure, så gør du klogt i at læse med videre her.

Det har du brug for (når du skal reparere dit ur)

Du kan sagtens selv stå for reparationen af dit ur. Det eneste det kræver er en god portion tålmodighed og det helt rigtige værktøj – evt. i form af et komplet værktøjssæt. Sådanne værktøjssæt finder du i mange forskellige udgaver på nettet. Når du har erhvervet dig et sådant sæt, er du godt på vej til at få fikset dit ur en gang for alle.

Når du skal vælge det rigtige værktøjssæt, så er der naturligvis forskellige produkter at vælge mellem. Her er det vigtigt, at du ved nøjagtigt, hvad der er galt med dit ur. Er det for eksempel lænken, den er gal med, så er det naturligvis et lænkeværktøj, du har brug for. Er det derimod batteriet, der skal udskiftes, så bør du lede efter både batteri og et stykke værktøj, der kan åbne op for urets bagside.

Spørg de rigtige fagmænd til råds

Hvis du skulle blive i tvivl om, hvorledes dit ur skal repareres, er der et par muligheder, du kan prøve af, inden du afleverer det hos urmageren.

I første omgang kan du gå på nettet og finde ud af, hvad andre med samme problem har gjort. Her kan du for eksempel lægge vejen forbi sociale medier eller særlige fora, der måske kan besvare dine spørgsmål. Det kan også være, at der er et par videoer at finde på nettet, der udførligt viser, hvordan du skal gøre. Hvis ikke du kan finde svar på dine spørgsmål på nettet, kan du alternativt gå til din lokale urmager og spørge dig til råds. Det er ikke sikkert, at din urmager kan fortælle dig så meget, men hvis du er heldig, så har vedkommende måske nogle gode råd at give. Det vigtigste er, at du behandler dit ur med forsigtighed for at undgå, at det går mere i stykker. Hvis ikke førnævnte metoder kan hjælpe dig, må du indlevere dit ur hos din lokale urmager. Få gerne en fast pris på reparationen.

Læs mere

Mode

Er jagten gået ind på et nyt ur?

Ung kvinde tjekker klokken

I givet fald vil vi gerne hjælpe dig lidt videre.

I denne korte guide vil vi komme med nogle værdifulde tips til at finde det perfekte ur. Det skal i den forbindelse handle om bl.a. remtyper, mærker, farver og meget mere. Vi vil også gerne give dig et godt råd med hensyn til, hvor du bør handle armbåndsure. Vi har nemlig stiftet bekendtskab med en yderst serviceminded online forretning.

Hvad må det koste?

Et ur kan koste alt fra 50 og op til 100.000 kr. Af følgende grund bør du gøre dig nogle tanker om, hvor meget du er villig til at betale for et ur. Du er i den anledning nødt til at dykke ned i dit privatbudget, da du skal sikre dig, at der stadig er penge til husleje, mad og diverse, når du har betalt for dit drømmeur. Et nyt ur har måske længe stået på din ønskeliste, men der er altså vigtigere ting i livet end at shoppe tøj og accessories. Der er i hvert fald ingen grund til at gamble med ens privatøkonomi.

Sætter du omkring 1-2.000 kroner af til dit kommende ur, så vil vi mene, at du kan finde et pænt og moderigtigt ur i høj kvalitet. Der findes dog også masser af billigere ure. Leder du efter billige dameure eller herreure, så besøg uniwatches.dk, hvor der er gode muligheder for at spare mange penge på kvalitetsure.

Hvordan skal det se ud?

Når der er styr på budgettet, kan du tænke lidt over, hvordan det ønskede ur skal se ud. Du bør her tage højde for din tøjstil, da det er vigtigt, at du finder et ur, som passer til dit tøj. For at specificere dine ønsker bør du stille dig selv følgende spørgsmål:

 • Stor eller lille urskive?
 • Læderrem eller stålrem? (eller noget helt tredje)
 • Minimalistisk eller mange detaljer?
 • Almindelige tal eller romertal?
 • Vandtæt eller vandafvisende?

Fortsæt selv listen…

Jo mere specifik du er, desto bedre chance er der for, at du finder dit drømmeur. Skal du have hjælp af en forhandler, vil det under alle omstændigheder være en fordel, hvis du kan sætte nogle ord på, hvad du søger.

Hvilket mærke skal uret være fra?

Slutteligt kan du vælge at stille krav til mærket. Man kan mene, at det er snobbet at gå op i mærker, men tit og ofte giver det god mening at være mærkebevidst. Nogle mærker er nemlig garant for høj kvalitet. Det gælder bl.a. følgende mærker:

 • Armani Exchange
 • Daniel Wellington
 • Hugo Boss
 • Lacoste
 • Michael Kors
 • Skagen
 • Tommy Hilfiger
 • Triwa

Skagen er et godt eksempel på et kvalitetsmærke, som leverer dansk kvalitet og design. Der findes dog mange alternativer til dette danske mærke. Hvilket mærke er favoritten hos dig?

Læs mere

Kærlighed

Jagten på den rette brudekjole

Nygift par

Dagen er ved at nærme sig for dit længe ventede bryllup med din udkårne. Nu er det snart tid til at finde den helt rigtige brudekjole, der matcher dine specifikke ønsker og unikke personlighed.

At finde den rette brudekjole kan i starten synes uoverskueligt. Men ligesom det gør sig gældende med sin kommende ægtefælle, så ved man præcis, hvornår man har fundet den helt rigtige. Herunder kommer der et par tips til, hvordan du kan indlede jagten på din brudekjole, samt hvilke overvejelser du kan gøre dig inden den helt store shoppingtur.

Research på nettet

Før du går ud i de mange kjolebutikker, kan du med fordel tage hul på det nødvendige research-arbejde på nettet forinden. På denne måde finder du ud af, hvilke typer af flotte bryllupskjoler der findes på markedet, samt hvilke du bedst kunne se dig selv i.

Når du har fundet et par kjoler, som falder i din personlige smag, kan du eventuelt tage et billede af disse og vise til ekspedienten i den fysiske butik. Når du kommer med et par eksempler på, hvilken stil du godt kan lide, så vil den følgende proces blive meget nemmere. Dog skal du altid huske på, at man gerne må skifte mening. Bare fordi at en bestemt type brudekjole ser flot ud på nettet, betyder det ikke, at det er den rette for dig. Du må derfor endelig ikke fortvivle, hvis du oplever, at du må starte forfra i butikken, når du skal finde den rette kjole. Det er helt normalt.

Tag dine veninder og familie med på råd

Når du skal prøve brudekjoler, er det en god idé at have et par af dine veninder og familiemedlemmer med. På denne måde sørger du for, at flere kan give deres mening til kende om de enkelte kjoler. Det kan nemlig være svært se, om de kjoler man prøver passer ind i det billede, man på forhånd har skabt sig af sit drømmebryllup. Dette kan dine allierede hjælpe dig med.

Slutteligt vil vi anbefale dig at prøve en masse forskellige brudekjoler i forskellige stile. Der findes nemlig et væld af flotte bryllupskjoler, og for at du kan finde én, der matcher din personlige stil, er det nødvendigt at prøve en masse forskellige kjoler. Når du har fundet den stil, der matcher din personlighed bedst, kan du indlede en mere konkret søgning efter den rette kjole. Vi ønsker dig held og lykke.

Læs mere

Børn og unge

Tre hårtips til den kommende konfirmand

Langt hår

Som snarlig konfirmand skal du gøre dig en masse tanker. Du skal først og fremmest finde ud af, hvor festen skal holdes, hvem der skal inviteres, hvad du skal have på, hvad der skal serveres til din fest og meget, meget mere. Derudover skal du overveje, hvordan dit hår skal sættes. Sidstnævnte punkt volder ofte mere besvær end forventet. Det er nemlig lettere sagt end gjort at beslutte, hvordan håropsætningen skal gribes an. Heldigvis kommer vi dig til undsætning; i denne artikel får du hele tre brugbare hårtips.

1. Undlad at eksperimentere med hårfarve få dage inden festen

Drømmer du om en anden hårfarve, så er det alfa og omega, at du ikke vælger at farve dit hår i sidste øjeblik. Det er nemlig tæt på at være umuligt at forudsige resultatet, hvorfor du løber en stor risiko, hvis du får farvet hår så tæt på din store dag, at du ikke har tid til at få rettet op på eventuelle fejl. For eksempel er der mange kvinder, som har oplevet at få gult hår ved en fejl. Gult hår går ikke ligefrem godt til en hvid konfirmationskjole, hvorfor du ikke bør tage unødige chancer.

2. Få noget længde på dit hår med clips extensions

Hair extensions clips er vejen frem, hvis man ønsker langt og flot hår, men ikke kan nå at gro det naturligt inden konfirmationsfesten. I dag fremstilles clips extensions i så høj kvalitet, at man nærmest ikke kan se, om det er ægte eller ej. Dog anbefaler vi altid, at man køber ægte hair extensions. Disse koster måske lidt mere end traditionelle extensions, men det ser pænere ud og holder bedre, hvorfor det er pengene værd. Skal du have langt hår i en fart, så køb clips extensions på nettet. Tag evt. kontakt til kundeservice, hvis du har svært ved at vælge.

3. Bestil tid hos en frisør

Selvom du formentlig har en god veninde, en søster eller en bekendt, som har godt styr på, hvordan hårmoden ser ud anno 2019, så bør du unde dig selv det bedste af det bedste. Når det kommer til håropsætning, vil det oplagte være at booke tid hos en frisør. Du kan evt. gå på udkig efter en mobil frisør, hvis du ønsker, at håropsætningen foregår i eget hjem. Er budgettet stramt, kan der være god idé i at indhente tilbud fra flere frisører.

Læs mere

Mode

Kvinder og armbåndsure

I dag bruger både mænd og kvinder armbåndsure, men vidste du, at det faktisk var kvinder, der begyndte at bære armbåndsure, som vi kender dem i dag helt tilbage i begyndelsen af 1800-tallet? Armbåndsure er både praktiske og pæne, og er den dag i dag endnu meget populære. Men hvorfor begyndte kvinder at gå med armbåndsure, og hvilken betydning har armbåndsuret for kvinder i dag?

Dronningen af Napoli

Det første armbåndsur, som vi kender armbåndsure i dag blev designet helt tilbage i 1810 til dronningen af Napoli, Caroline Murat, som var søster i Napoleon. Uret blev designet af franske Abraham-Louis Breget, som senere fik enorm succes med sine designs. Armbåndsuret blev i den kommende tid højeste mode blandt adelen og aristokratiet over hele Europa. Også Dronning Elizabeth I og Dronning Marie Antoinettes siges at have båret armbåndsure. Med tiden kom flere producenter til, som tilsluttede sig produktionen af de populære armbåndsure, som siden da har siddet på mangt et håndled – i dag ikke kun blandt eliten, men også blandt ”almindelige dødelige.”

Længe blev armbåndsure anset som noget feminint, og det tog derfor tid for armbåndsuret at slå igennem som et populært stykke tilbehør blandt mænd. På denne tid foretrak de fleste mænd det større og mere bombastiske lommeur, som blev anset som værende mere maskulint. Det var først en stykke ind i 1900-tallet, at armbåndsuret fik sit mere moderne og sporty image, der igangsatte dets udbredelse blandt mænd.

Køb flotte ure hos Watchfelt.

Kvinder som forbrugere og producenter

Ikke alene var det kvinder, som i første omgang pionerede armbåndsuret, kvinder kom også til at spille en stor rolle i produktionen af armbåndsure. Især Schweiz har en lang historie med produktion af ure, som også den dag i dag gør landet til ophavssted for mange af verdens mest populære og anerkendte mærker inden for ure – heriblandt Omega, TAG Heuer, Rolex og Patek Philippe, som ligeledes var en af de første til at producere armbåndsure. I Schweiz udgjorde kvinder i starten af 1900-tallet mellem en tredjedelen og halvdelen af urmagernes arbejdskraft – en helt abnorm andel for den tid.

Mest til pynt

Armbåndsure har historisk haft et praktisk formål, der tillod bæreren at være i nærheden af et ur til hver en tid, men det fremgår tydeligt at nogle af de tidligste designs, at armbåndsuret allerede dengang også havde et andet formål – nemlig at være til pynt. Da armbåndsuret i første halvdel af 1900-tallet begyndte at få et mere praktisk og sporty image, afspejledes dette i mærkernes designs, der signalerede, at armbåndsuret var en praktisk genstand, der optimerede livet for den moderne kvinde eller mand.

Den dag i dag er armbåndsuret for manges vedkommende mest til pynt. Selvfølgelig kan der være et praktisk element i altid bogstaveligt talt at have et ur lige ved hånden, men i kraft af at de fleste i dag som regel har en smartphone med indbygget ur med sig rundt som en trofast følgesvend, undermineres det praktiske ved armbåndsuret en anelse. Men også i dag er armbåndsuret populært blandt kvinder over hele verden.

Læs mere

Mode

Smykker fra byBiehl sætter prikken over i’et til dit sommer look

flokvinde

Sommeren nærmer sig, og det betyder, at det er tid til at vise dine flotte smykker frem. For uden vinterjakken og haltørklædet, kan smykkerne virkelig ses. Leder du efter noget nyt, kan byBiehl smykker klart anbefales. Hos byBiehl fås et bredt udvalg af flotte smykker, der passer til enhver smag. Alt det, man forbinder med smykker, fås her. Dette inkluderer blandt andet øreringe, vedhæng til halskæder og meget mere. Lige meget hvor kræsen, man er, kan man altså godt finde noget, man kan lide.

Smykker fra byBiehl er den perfekte gave til den, du elsker

Vil du give noget til ham eller hende, du elsker? Så er smykker ofte en sikker vinder. Dette afhænger naturligvis af modtageren. Derfor er det da også med at kende modtageren godt. Er det en partner, ved man som regel, hvad de er til. Vil man som mand købe en gave til sin kærste eller kone, kan man godt komme lidt i tvivl. Hvad er det nu lige, hun er mest til? Det er ofte lidt svært at svare på. Er man helt på bar bund, kan man jo høre veninderne ad. Måske har de mere styr på det, end man selv har.

For det er jo vigtigt, at hun kan lide gaven. Det er trods alt hele pointen. Selvom man hører, at alt der glimter, er kvinders bedste ven, er dette jo ikke altid sandt. Nogle kvinder elsker smykker, andre er lidt ligeglade. Køber man en gave til hende, man elsker, er det derfor vigtigt, at man har styr på den slags. Ved du, at hun er til smykker, er det bare med at finde nogle byBiehl smykker. Hvad end hun er til armbånd eller øreringe. Det er bare med at kigge lidt rundt. Finder man det perfekte smykke til sin partner, vil hun med garanti nyde at gå med det i løbet af sommeren.

Køber du smykker hos byBiehl, betaler du ikke overpris

Når man køber smykker, kommer man ofte af med en del penge. Men byBiehl smykker er faktisk ikke blandt de dyreste. Det afhænger naturligvis altid af, hvad man køber. Der vil altid være noget, der er i den billige ende, men bestemt også i den dyrere. Vil man købe sin kone et flot armbånd, kan man eksempelvis få et til 895 kroner. Det er en overkommelig pris, tager man armbåndets kvalitet i betragtning.

Det er altid dejligt at handle et sted, hvor man føler, at man får værdi for sine penge. Dog kan det godt være lidt svært at finde til tider. Især hvis man ikke ved meget om smykker og den slags. Hos byBiehl kan man dog føle sig ganske sikker i sin sag. Man får, hvad man betaler for her. Og det er god kvalitet, man betaler for. Selvom den slags smykker måske ikke er for alle, fejler kvaliteten intet. Vi har dog alle forskellig smag, hvilket man også skal tage højde for. Især når man køber gaver i form af smykker.

Læs mere

Mode

Tips til at skille dig ud fra mængden med dit outfit

Mobilshopping

Kunsten at skille sig ud fra mængden kan være svær at mestre. Det er ikke desto mindre en god idé at gå efter et unikt og personligt look. Her refererer vi ikke kun til din påklædning, men også til dit hår, makeup og accessories.

Helt overordnet vil vi gerne slå et slag for, at man udtrykker sin personlighed gennem sin påklædning. Er du en glad og energisk kvinde, så vær ikke bange for at vise det gennem flotte og feminine farver. Du er en unik kvinde – derfor bør dit outfit også være unikt.

Sammensæt det perfekte outfit med afsæt i din personlighed

Din udfordring er ikke kun at finde noget tøj, som passer til din hudfarve, øjenfarve og hårfarve. Du skal også tage højde for din personlighed. Det forholder sig nemlig sådan, at vores tøj siger meget om, hvem vi er, eller i hvert fald hvilket indtryk vi giver andre mennesker. Ens tøj kan ligeledes udtrykke, hvilket humør vi er i. Derfor er det vigtigt, at du gør dig nogle grundige overvejelser, når du skal vælge tøj til garderoben. Du ønsker jo næppe at sende nogle forkerte / tvetydige signaler.

Et alletiders tip er at sammensætte ens outfit med afsæt i ens personlighed. Derudover skal du selvfølgelig finde noget tøj, som sidder pænt og komfortabelt.

Sæt knald på farverne

Farverne er tilbage for fuld kraft i garderoben.

Denne nyhed vil glæde dig, som elsker farver som rød, lyserød, lilla og gul. Nu kan du nemlig med god samvittighed sammensætte et farverigt outfit. Med knald på farverne kan du skille dig ud fra de mange kvinder, som nægter at klæde sig i andre farver end sort, hvid og grå. De klassiske farver går aldrig af mode, men vi kan varmt anbefale at prøve kræfter med nogle af de mere iøjnefaldende farver som førnævnte.

Lækkert tøj til kvinder i flotte farver kan erhverves til priser, hvor alle kan være med. Foruden tøj kan du købe sko og accessories til favorable priser. Det hele foregår på nettet.

Det er lovligt at søge inspiration

Selvom du har som ambition at klæde dig unikt og personligt, er der ikke noget i vejen for at søge inspiration. Det er i hvert fald helt lovligt at stjæle idéer fra andre, hvis man falder over nogle spændende modetrends i et modemagasin, på de sociale medier eller et helt tredje sted. Du kan ligeledes få konkrete idéer til, hvordan du skal klæde dig til henholdsvis hverdag, fest og andre anledninger.

Læs mere

Mode

Tips til at holde fødderne varme i en kold tid

Kvinde i seng

Årh nej, den kommende uge kommer til at byde på sne, blæst og minusgrader. Hvordan skal jeg dog kunne holde varmen?

 I skrivende stund befinder vi os i en meget kold tid, hvor man virkelig skal pakke sig godt ind, hvis man skal undgå at blive afkølet og forkølet. I dag vil vi komme med nogle helt konkrete tips til, hvordan du kan holde dine fødder varme. Artiklen er tilegnet dig, som er træt af at døje med kolde og våde fødder.

Udskift dine tynde strømpebukser med uldsokker

Som kvinde kan du helt sikkert nikke genkendende til, at det er mere moderigtigt at bære strømpebukser end uldsokker. Desværre er de klassiske strømpebukser ikke specielt egnet til vinterbrug. Her vil det være meget mere oplagt at hoppe i et par varme uldsokker i ens foretrukne farver og mønstre.

Skal du alligevel shoppe uldsokker på nettet, så køb da også et par strømper til din mand og dine børn. Man må aldrig gå ned på strømper, i særdeleshed ikke varme strømper.

Varme uldsokker

Hold varmen indenfor med hjemmesko

Er der fodkoldt i dit hjem, så kan du ganske enkelt ikke undvære et par uldsokker og et par matchende hjemmesko. I dag er der rig mulighed for at købe hjemmesko, som er både varme og moderigtige. Ergo er der ingen undskyldning for ikke at få købt et par. Der er modeller nok at vælge mellem.

Und dig selv et par gummistøvler

Skal du kunne holde sne, slud og regn ude, så er du nødt til at investere i et par gummistøvler.

Det kan ganske rigtigt være svært at føle sig feminin og attraktiv, når man er iført gummistøvler, men der findes intet mere praktisk fodtøj end dette. Derfor kan vi varmt anbefale dig at bestille et par gummistøvler. Alternativt kan du købe et par vandafvisende støvler. Der er et stort udvalg af både gummistøvler og traditionelle vinterstøvler på nettet.

Læs mere

Artiklen indeholder reklame

Populære indlæg