Følg os

Andet Bolig Sponsoreret

Få opmagasineret dine ejendele ved flytning

Opbevaring af møbler og ejendele

Flytter du ud af din bolig, før du har fundet en ny, så er du nødt til at tænke over, hvad du stiller op med dine møbler og øvrige ejendele. Du kan med al sandsynlighed få lov til at bo hos familie eller venner, indtil du får overrakt nøglerne til din nye bolig, men hvad med dine ejendele? Du kan ikke forvente, at der også er plads til dine ting på din midlertidige adresse.

Står du netop i føromtalte situation, så skal du være bekendt med, at du kan få opmagasineret dine ejendele i den periode, du står uden fast bolig. Opbevaring af møbler og andre effekter koster ikke alverden. Er du ikke overbevist? Så læs resten af artiklen.

Fordele ved professionel opmagasinering

Det er sund fornuft at gøre brug af professionel opmagasinering, hvad enten man skal have opmagasineret indbo fra et mindre værelse eller et helt hjem. Der er nemlig mulighed for at leje både store og små depotrum, hvorfor du aldrig kommer til at betale for en masse plads, som du ikke får gavn af.

Lad os kort ridse de mest væsentlige fordele op:

  1. Det er sikkert
  2. Du kan opbevare alle dine møbler og ejendele ét sted (i stedet for at opbevare tingene hos flere venner og familiemedlemmer)
  3. Serviceniveauet er højt
  4. Det kan være billigt (afhængig af hvilken udbyder du vælger)

Læs mere om opbevaring her, hvis du søger et godt tilbud på lageropbevaring, herunder møbelopbevaring. Du vil helt sikkert blive positivt overrasket over, hvor lave priserne er.

Book dit ideelle depotrum på nettet

Glem alt om møder samt lange e-mail- og telefonkorrespondancer. Der er selvfølgelig mulighed for at booke et passende depotrum på nettet. Depothuset, som er en af udbyderne af opmagasinering, beder dig om at indtaste følgende oplysninger ved bestilling:

  • Person- og kontaktoplysninger
  • Valg af størrelse
  • Valg af afdeling
  • Ønsket indflytningsdato

Det tager ikke mange minutter at booke et depotrum.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andet

Få pæne tænder med en Invisalign-behandling

pænt smil

I gamle dage var der ikke andre veje end de famøse togskinner, hvis du havde tænder, der skulle rettes. Det har for mange børn og unge været med til at afskrække fra at få bøjle på og derved få det smil de måske i dag drømmer om. Sådan er det heldigvis ikke længere.

Hvis tror på at smilet er den korteste afstand mellem to mennesker og gerne vil kunne skabe den korte afstand uden at være selvbevidst på grund af dine tænder, så er en invisalign-behandling måske noget for dig.

Hvad betyder ’Invisalign’?

Ordet i sig selv er en sammentrækning af ordene ’invisible’ som betyder usynlig og ’alignment’ som betyder at sætte noget i lige rækker – ergo sætter du med en invisalign-behandling dine tænder i lige rækker med en usynlig bøjle.

Det er nemt og bekvemt for dig, der ikke bryder dig om at tænke på måske år med de kendte metalskinner på tænderne.

Hvem kan få en Invisalign-behandling?

Det kan alle, der har tænder, der kan rettes gennem behandlingen. Er du interesseret kan du altid få lavet en gratis vurdering af dine tænder og få svar på, om det er muligt at opnå det smil du drømmer om gennem denne behandling.

For rigtig mange er smil noget, der kommer helt naturligt og gør ansigtet samt mennesket smukkere. Er du ked af dine tænder, kan en af konsekvenserne være, at der er længere til smil og at det bliver en ting du er opmærksom på i mange sociale sammenhænge.

Når man en gang er blevet opmærksom på noget, så kan det være svært at give slip på det. Det kan være en stor hæmsko, når det kommer til at være social og føle sig godt tilpas i forskellige situationer.

Hvorfor er vores smil så vigtigt?

I dag lever vi i en verden, hvor der er meget fokus på det ydre og vi vil gerne være den bedste version af os selv – både udenpå og indeni. Desværre er det ind imellem sådan, at det ydre spænder lidt ben for det indre. Det betyder ikke nødvendigvis, at det er noget omverdenen lægger mærke til eller overhovedet tænker over, men for dig kan det være et stort problem.

Vi smiler rigtig mange gange i løbet af en dag. Når vi hilser på hinanden, når du taler sammen og når vi siger farvel igen. Er du usikker på grund af tænder, der måske ikke blev rettet i din barndom, så er der i dag mulighed for at få gjort noget ved det på en diskret og effektiv måde.

Gør det ondt?

Nej! Det er helt smertefrit, hvis du vælger denne form for behandling. Hele processen foregår ved hjælp af gennemsigtige plastikskinner, der langsomt og forsigtigt skubber tænderne på plads, så de ender der, hvor du gerne vil have dem.

Der vil være perioder med ømme tænder, fordi de skal flyttes, men det sker så blidt og langsomt, at det for langt de fleste ikke har nogen indvirkning på hverdagen overhovedet.

Er du interesseret i at vide mere, findes der rigtig mange gode sider på nettet, hvor du kan blive klogere på hele processen og finde ud af, om det kunne være noget for dig.

Læs mere

Andet

Lider du af tandlægeskræk? Kom af med din frygt

tandlægeskræk

Enormt mange danskere lider af tandlægeskræk i forskellige grader. Nogle føler blot en vis nervøsitet ved at besøge tandlægen, mens andre oplever en frygt i en sådan grad, at de i lange perioder på op til flere år undlader at besøge tandlægen.

Uanset hvilket omfang, den er til stede i, er tandlægeskræk en rigtig ubehagelig størrelse. Det er selvsagt aldrig morsomt at være bange, men når frygten baserer sig på noget så basalt – og til tider også vitalt – som at besøge tandlægen, kan der være mange gode grunde til at gøre en målrettet indsats for at komme frygten til livs. Det findes der heldigvis mange gode muligheder for at gøre.

Læs mere om tandlægeskræk på https://tpfrb.dk/tandlaegeskraek/

Hvad er tandlægeskræk?

At have tandlægeskræk kan indebære flere forskellige ting, og skrækken for at gå til tandlægen kan være tilstede i forskellige grader. Nogle føler allerede et ubehag ved at ringe op til tandlægen og bestille en tid, mens andres frygt først opstår, når de møder op på selve klinikken, eller mens den pågældende undersøgelse finder sted. Mange med tandlægeskræk oplever desuden en øget nervøsitet som resultat af skam over, at der på grund af tandlægeskrækken ofte kan gå længere mellem tandlægebesøgende end anbefalet.

Kan du nikke genkendende til disse følelser, lider du sandsynligvis at tandlægeskræk i et eller andet omfang. Er det tilfældet, er du med garanti også bevidst om, hvor bebyrdende denne skræk kan være – også selvom de fleste mennesker kun en enkelt eller få gange årligt har behov for at besøge tandlægen. Men der findes heldigvis rigtig gode mulighede for at komme frygten til livs.

Vælg en tandlæge, du kan komme til at føle dig tryg ved

Når man taler om tandlægefrygt, er der altså i de fleste tilfælde ikke tale om en frygt for tandlægen selv, men derimod for de undersøgelser, der bliver udført. Alligevel kan selve tandlægen være et vigtigt led, når du søger at komme din tandlægefrygt til livs.

Der findes tandlæger, som er særligt specialiserede i at håndtere patienter med tandlægeskræk. De er altså særligt dygtige til at skabe en tryg situation – både før, under og efter selve undersøgelsen. Mange mennesker med tandlægeskræk oplever, at det hjælper dem, at tandlægen er særligt bevidst om deres frygt – også på længere sigt. Det kan derfor være en god idé at undersøge, om der findes sådanne specialiserede tandlæger i nærheden af din bopæl.

Vær tålmodig

Nogle gange kan man ved at vælge den rigtige tandlæge komme frygten til livs over et enkelt eller ganske få tandlægebesøg. Men det er desværre ikke nødvendigvis sådan det hænger sammen i alle tilfælde. Afhængigt af omfanget af frygten, kan det af og til være nødvendigt at væbne sig med tålmodighed, når det kommer til at komme den til livs. Selvom tandlægen kan være rigtig god til at skabe en god og tryg oplevelse, kan det for nogen tage en rum til helt at slippe af med frygten. Det er blot vigtigt at holde sig for øje, at dette ikke betyder, at man aldrig slipper af med den.

Læs mere

Andet

Den bedste bil for kvinder

Kvindebil

Du er kvinde og har et naturligt ønske om at købe den bedste bil, men hvilken skal du kigge efter?

Det er dét helt store spørgsmål, som du selv skal søge svar på. Der er efterhånden mange bilmagasiner, som har givet deres bud på, hvilken bil der er den bedste for kvinder, men de har ikke nødvendigvis taget højde for de faktorer, som er vigtigst for dig. Derfor er du nødt til at finde din egen definition på den perfekte kvindebil.

Jagten på markedets bedste kvindebil

Ifølge danske kvinder er en god kvindebil en bil, som er let at betjene under både kørsel og ved parkering. Derudover er det vigtigt for den danske kvinde, at bilen har et pænt ydre og er forsynet med praktisk udstyr som baksensor og aircondition. For tiden opleves der desuden en stor efterspørgsel på biler med automatgear.

Enhver ved, at der er forskel på, hvad mænd og kvinder foretrækker, når det kommer til biler. Den mandlige bilkøber er som regel mest interesseret i at vide, hvad der gemmer sig under motorhjelmen, mens den kvindelige bilkøber også interesserer sig for mange andre ting. Fælles for både mænd og kvinder er, at de stiller kompromisløse krav til sikkerheden.

Biler

Overvej leasing

Audi er et af de bilmærker, som står i høj kurs på leasingmarkedet.

Audi leasing er ikke kun udbredt blandt mænd, men også blandt kvinder, som i den grad har fået øjnene op for, hvorfor leasing af audi biler kan være attraktivt. Inden for leasing er det bl.a. værd at kende til flexleasing, som byder på visse fordele.

Leasing af audi biler vil være særligt relevant for karrierekvinden, som sætter pris på at køre i en flot og sikker bil. Du er garanteret en god oplevelse, når du leaser en nyere bil fra den anerkendte tyske bilfabrikant. Audi står nemlig bag nogle af tidens mest sikre og komfortable biler.

Læs mere

Andet

Vælg det helt rigtige lokale til din kommende fest

Festtøj

Alle kvinder elsker fester, da det er til fester, at man klæder sig pænt på, får ordnet hår og har mulighed for at danse hele natten. At holde fest er en måde, hvorpå man kan fejre, at man lever og er omgivet af gode mennesker.

Du kan holde en større eller mindre fest i forbindelse med din fødselsdag, jubilæum eller en helt tredje begivenhed. I realiteten behøves der slet ikke at være en særlig anledning.

Lad os antage, at du har besluttet dig for at holde en fest for venner, familie og / eller kollegaer. Det er nu, at det store planlægningsarbejde begynder. Først skal du beslutte dig for, hvor festen skal holdes. Skal festen finde sted derhjemme, eller vil du leje et festlokale i dit lokalområde? Læs videre, hvis du foretrækker at leje et festlokale.

Størrelse og kapacitet

Der findes både store og små festlokaler, så spørgsmålet er, hvor stort det ideelle festlokale er? For at svare på dette spørgsmål skal du vide eller som minimum have en fornemmelse af, hvor mange personer du vil invitere. Det er nemlig ikke helt uden betydning, om du vil invitere 50 eller 100 personer.

Er du i tvivl om den ideelle kapacitet, så vælg hellere et lidt for stort lokale end et lidt for småt. Det er trods alt ikke rart at sidde alt for tæt.

Beliggenhed og omgivelser

Foruden størrelsen og kapaciteten skal du også gøre dig tanker om beliggenhed og omgivelser. Det gælder her om at finde en lokalitet, som er nem at komme til for alle (eller de fleste af) dine gæster. Vælg med fordel en lokalitet, som ligger tæt på udendørs græsarealer og fodboldbaner, såfremt du påtænker at invitere børn til festen.

Fænøsund Konference og Ferie A/S råder over en lang række selskabslokaler, som du nemt og billigt kan booke, hvis du fortsat leder efter det perfekte festlokale. Book et lækkert festlokale her, hvis du gerne vil have styr på den del af planlægningen med det samme.

Læs mere

Andet

Behov for professionelle portrætfotos? Find den rette fotograf

Fotograf

Et foto er ikke bare et foto. Der findes mange forskellige typer fotos, heriblandt portrætfotos, som kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Står du eksempelvis og mangler et foto til dit nye pas eller kørekort, så skal du have taget et professionelt portrætfoto.

Langt de fleste fotografer tilbyder portrætfotografering, men ikke alle fotografer er lige kompetente. På denne side hjælper vi dig med at finde den rette fotograf i dit område.

Hvad er et portræt? Et portræt er en billedlig fremstilling af en eller flere personer (typisk kun af én person)

Ekspertise og erfaring er de vigtigste nøgleord

På jagten efter den perfekte fotograf bør du vægte ekspertise og erfaring højt, da du med en erfaren og kompetent fotograf er sikret en god oplevelse. Det er din fornemmeste opgave at vurdere, hvor kompetent fotografen er. Du kan bruge både referencer, udtalelser og andre udmærkelser, når du skal foretage en vurdering.

Er du bosat i odense eller et andet sted på fyn, så skal du kende blitz77, som er en kvalitetsbevidst fotografvirksomhed med mere end 15 år på bagen. Denne fynske fotografvirksomhed kan hjælpe dig, uanset om du skal have taget et portrætfoto, familiefoto, bryllupsfoto, kvartalsfoto, pasfoto eller en helt sjette type foto.

Indhent tilbud på fotografering

Det er strengt talt umuligt at give et konkret svar på, hvad det koster at få taget et portrætfoto, da prisen kan variere markant fra fotograf til fotograf. Netop derfor skal du indhente tilbud på den ønskede fotografering, hvis du vil have en fornemmelse af prisniveauet.

At gå efter den laveste pris er ikke altid det klogeste, da en lav pris kan hænge sammen med, at kvaliteten også befinder sig på et lavt niveau. Der er naturligvis ingen regler uden undtagelser, men glem ikke at kigge på sammenhængen mellem pris og kvalitet. Det skader aldrig at indhente nogle forskellige tilbud, så gå endelig i gang med at indhente tilbud fra flere fotografvirksomheder allerede i dag. Start evt. med at kontakte blitz77.

Læs mere

Andet

Er din bil gået i stykker? Lad en mekaniker klare problemet

Det er ingen hemmelighed, at der findes flere mandlige mekanikere end kvindelige mekanikere, men det betyder selvfølgelig ikke, at kvinder ikke kan finde ud af at reparere biler.

Tilhører du gruppen af dygtige kvindelige mekanikere, så kan du selv forsøge at reparere bilen, hvis den er i stykker. Har du svært ved at knække koden, så kan du altid tage fat i et autoværksted nær dig. Det vigtigste er jo trods alt, at bilen bliver repareret så hurtigt som muligt, og så er det mindre vigtigt, om reparationen udføres af dig eller en mekaniker.

Kør til det nærmeste autoværksted

Er din bil gået i stykker, så er det afgørende, at du gør noget ved det. Jo før du besøger et autoværksted, desto bedre, da man ikke bør køre rundt i en bil, der ikke er velfungerende på alle parametre. Det er særlig vigtigt, at man er opmærksom på problemer med bremser og dæk, da disse problemer fører til rigtig mange biluheld hvert år.

Du finder nemmest det nærmeste autoværksted ved at søge på nettet. Du kan f.eks. indtaste ’autoværksted Ballerup’ eller ’bilreparation Ballerup’ via en søgemaskine, hvis du altså er bosiddende i Ballerup. Ballerup huser mange populære autoværksteder, heriblandt K2 Biler. Besøg www.k2biler.dk og læs mere.

Mekaniker Ballerup

Ballerup er kendt for sine mange kulturelle begivenheder, sit velbesøgte museum og gode uddannelsesmuligheder, men byen er også kendt for meget andet. Den sjællandske by er også stedet, hvor man altid har en mekaniker i nærheden, uanset hvilken bydel man bor i.

Opgiver du at reparere din bil på egen hånd, så tag kontakt til en af byens mange dygtige mekanikere, som vil nyde at servicere din bil. Det kan være dyrt at få repareret en bil, men det er endnu dyrere at lade være. At udskyde en reparation kan gøre ondt på pengepungen, så tag hånd om problemet nu.

Læs mere

Andet

Kunsten at understøtte sit barns læring i hjemmet

Hjerne

Du kan (og bør) støtte op om dit barns sociale og faglige udvikling. Det kan du gøre på forskellige måder, så din første opgave er at finde ud af, hvilke metoder der fungerer bedst for dig og dit barn.

At understøtte sit barns læring i hjemmet er en kunst, men ikke nødvendigvis en svær kunst. Vi fortæller dig om, hvordan du kan gribe det an.

Find en digital læringsplatform

Du kan understøtte dit barns læring i hjemmet ved at overbevise barnet om, at det kan være sjovt at lære. Såfremt dit barn udelukkende forbinder undervisning med søvndyssende tavleundervisning, så er der ikke noget at sige til, at dit barn afskyr tanken om læring i hjemmet. Af følgende årsag bør du finde en digital læringsplatform, hvorpå dit barn både kan lære og have det sjovt på samme tid.

Danske forældre er i stigende grad begyndt at sætte sin lid til de mange internetbaserede læringsplatforme, som kombinerer leg og læring. Det omfatter bl.a. hjemmesiden, Studido.com, som i den grad har fået stor succes herhjemme.

Download fagrelevante apps

Du kan stole trygt på, at dit barn ved, hvad en app er, da apps er en fast del af danske børns hverdag. Er dit barn så privilegeret at eje sin egen tablet, kan du med fordel bede dit barn om at downloade og bruge nogle fagrelevante apps.

App Store og Google Play byder på utallige apps til børn, som er spækket med underholdning og læring. Det er jo slet ikke så slemt, at dit barn bruger meget tid med sin tablet, hvis tiden bliver brugt på lærerige spil, vel?

Læs mere

Andet

Opdragelsestip: Tips til at få kloge børn

Kloge børn

Intelligens er et vidt begreb, for hvad vil det sige at være intelligent? I dag snakker man om forskellige former for intelligens. Det omfatter den personlige intelligens, den musikalske intelligens, den sociale intelligens og en håndfuld andre intelligenser. Samlet set kan man tale om ni forskellige intelligenser – i hvert fald ifølge en amerikansk psykolog, Howard Gardner.

Der er efterhånden mange studier, der har vist, at vores intelligens er arvelig, men det er ikke ensbetydende med, at man ikke kan gøre noget for at fremme intelligensen. Vi har æren af at give dig nogle tips om dette emne.

Prioritér sport og motion højt

Det er et faktum, at der er en sammenhæng mellem, hvor meget motion man dyrker, og hvor nemt man har ved at lære og huske. Flere dygtige forskere har fundet ud af, at motion har en positiv effekt på indlæringsevnen.

Motiverer du dine børn til at dyrke mere sport og motion, kan du smile ved tanken om, at både indlæringsevnen og hukommelsen bliver forbedret. Der er foruden de nævnte fordele også mange andre gode grunde til at være aktiv i hverdagen – vel at bemærke både for børn og forældre.

Introducér børnene for digitale læringsmetoder

Skoledagene kan nogen gange være så lange og krævende, at børn ikke kan finde energi og motivation til at lave lektier, når de først har fået fri og har smidt sig på sofaen derhjemme. Du vil dog med al sandsynlighed opleve, at dine børn vil være mere tilbøjelige til at løse faglige opgaver, hvis du introducerer dem for digitale læringsmetoder.

http://studido.com/ – digital læring og lektiehjælp når det er bedst…

Læs mere

Populære indlæg