Følg os

Økonomi

Er odds også for kvinder?

Kvindelig fodboldfan

Oddset og sportsbetting har i mange år været præget af mænd, men langt flere spil bliver målrettet mod kvinder. Det viser sig nemlig, at flere og flere kvinder interesserer sig for gambling. Så sent som i sidste måned, vandt en dansk kvinde den største lottogevinst i danmarkshistorien.

Det er svært at være succesfuld inden for den branche, hvor det oftest kræver mere held end forstand. Inden for odds er det dog muligt at være klogere end bookmakerne, og vi vil give dig lidt tips til, hvad du skal holde øje med, hvis du godt kunne tænke dig at blive bedre til at oddse.

1. Hold tungen lige i munden og vær’ tålmodig

Det værste man kan gøre, når man skal oddse, er at være utålmodig. Det er nemlig her, at man taber de dumme penge.

Når man oddser, skal man vælge de kampe, hvor man med god grund mener, at de vil gå hjem. Hvis du sidder en søndag nat, og der ikke er nogle hold du kender, så er det en god idé bare at springe over dem. Du skal ikke begynde at spille på noget, som du slet ikke kender til. Dette er første skridt på vejen til at tabe alt, man har og ejer.

Tålmodighed er også vigtigt under kampene, hvis du gerne vil have det bedste odds. Eks. spillede Danmark mod upåagtede Sydkorea i Ishockey, og her var det først til sidst i kampen, at Danmark slog til.

2. Husk at undersøg de kampe, du vil spille på

Når du føler, at du har fundet en kamp, du vil spille på, så husk lige at undersøg den lidt ekstra. Har du nu fundet alt den information, som der er at finde for kampen?

I sport og især i fodbold, er der nemlig mange ting, der kan påvirke udfaldet af en kamp. Det kan være karantæner, skader eller at træneren vælger at spare spillere til andre vigtige kampe.

I andre sportsgrene kan planlægningen også betyde noget. Eks. i Rhein-Neckar Löwen var de ude for, at de skulle afvikle to kampe på en dag, og det kostede dem to nederlag.

Et lille tip når du skal lave research er, at du godt må bruge andres research, så længe du er kritisk. Det kan hjælpe dine odds, hvis du læser sportsartikler med informationer, så du kan lave en bedre chancevurdering.

Analyse

3. Hold hele tiden øje med din kontobalance

I en verden der udelukkende handler om økonomi, er det vigtigt, at du ikke spiller for alle dine penge. Du bør derfor altid have et fokus på din kontobalance, når det handler om odds.

Et godt eks. er, at du har sat 200 kr. ind at spille for. Hvis du så vælger at spille 100 kr. på hvert væddemål, så har du kun råd til at kunne tabe to gange. Hvis du gerne vil spille videre, skal du derfor lave en ny indbetaling, og så kan det altså hurtigt gå den anden vej.

Hvis du i stedet opdeler din konto og siger, at du max. må spille for 5 % af din saldo, så vil du kunne tabe 20 gange, før du er helt færdig. I takt med at du forhåbentligt forøger din saldo, vil du kunne spille for en højere indsats.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Økonomi

3 tips til den investeringsparate kvinde

Ambitiøs kvinde

Vil du gerne have økonomisk råderum, er du træt af 8-16 jobbet, eller vil du bare have råd til at komme langt væk, til varmere himmelstrøg når corona er ovre? Hvis du kan relatere til dette, og du er parat til at investere din tid og formue, er online investering noget for dig. Daytradere er enkeltpersoner der handler med Futures eller CFD trading, som er investering, på en mere tilgængelig og fri måde end typisk aktiehandel. Der forventes meget af den moderne kvinde i dag, men får du greb om online investering, er du foran de fleste.

Sådan kommer du i gang

Hvad er handel med Futures så, og hvordan kommer du i gang? En Future kontrakt er en handel mellem dig og sælger af en vare, for eksempel en råvare. Jeres kontrakt bestemmer en pris på varen, typisk nogle måneder i forvejen inden denne vare skal sælges. Futures handles typisk med varer, hvis pris bestemmes af udbud og efterspørgsel, samt andre faktorer som høstens kvalitet. Det handler om for dig at forudse om en vare bliver mere eller mindre værd i fremtiden.

Lav en demokonto

For at blive klog på online investering kan det være en god idé at starte i den ende af bassinet hvor du kan bunde. Nogle platforme tilbyder en demokonto, hvor du kan investere uden risiko. På den måde kan du prøve markedet af og finde ud af hvilken stil der passer bedst til dig, om du kan lide at spille sikkert eller gå efter high risk, high reward.

En af disse er Saxo Banks prisvindende investeringsplatform, der bl.a. giver dig en 20-dages lang demoperiode til at prøve en masse forskelligt af. Her får du en allieret i dit investeringseventyr der har 25 års erfaring, konkurrencedygtige priser, og adgang til hjælp fra Saxos eksperter døgnet rundt. Lær mere om handel med Saxo Bank på deres hjemmeside.

Hold bolden kørende

Når du så er kommet i gang med at investere, handler det om at holde dig i gang. Du kender måske markedet nu, men hvad sker der om 1 måned eller 2? Hvilke varer bliver aktuelle inden for det næste stykke tid, og hvilke af disse er bedst for dig at investere i? Når først du er kommet i gang med at investere og tjene penge online, bliver det endnu nemmere for dig at forstå det nærtliggende marked. Måske skal du investere i CFD’s, eller et helt andet marked.

Læs mere

Livsstil

Det forventes der af kvinder i dag

Stresset kvinde

Det er svært at definere den perfekte kvinde, da perfekt er et meget stort ord. I grunden er ingen perfekte. Alle har nogle fejl og mangler, uanset om man vil være ved det eller ej. Vi har ikke desto mindre besluttet os for at kigge nærmere på, hvad der forventes af kvinder i dag.

Hvilke forventninger skal jeg leve op til? Du skal ikke leve op til noget, men er du typen, som interesserer dig for, hvad andre synes og mener, så bør du læse hele artiklen. I dag skal det kort og godt handle om kønsroller og forventninger.

Kvinder skal være selvstændige

En rigtig kvinde skal være selvstændig og handlekraftig – i hvert fald hvis man spørger danske mænd. Det står lidt i kontrast til gamle dage, hvor man forventede, at konen stod for alt det praktiske i hjemmet og ikke så meget andet end det.

Foruden at være selvstændig bør en kvinde også være selvsikker og ambitiøs. Mænd tænder i høj grad på kvinder, som kæmper for deres mål, hvad enten målet er at gennemføre en svær uddannelse eller blive forfremmet på jobbet.

Kvinder skal have styr på økonomien

Økonomi er et fælles ansvar i et parforhold. Dog er det ikke ualmindeligt, at manden forventer, at kvinden har styr på den økonomiske del. Det ansvar kan du med god grund tage på din kappe, hvis du har et godt overblik og passer på dine penge. I kan evt. tage en snak om, hvorvidt det er en god idé at få fællesøkonomi. Der kan være enkelte fordele ved denne model.

Som en fornuftig kvinde med styr på økonomien bør du være bevidst om, at det som udgangspunkt ikke er gunstigt at låne penge til forbrug, medmindre det virkelig brænder på. I de fleste tilfælde vil en kassekredit være et bedre valg. Ønsker du at optage en kassekredit på nettet? Så klik her: https://www.lendon.dk/

Kvinder skal stå for indretningen

Kvinder er generelt gladere for indretning end mænd. Det kan der næsten ikke herske nogen tvivl om. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at kvinden absolut skal stå for indretningen. Den gennemsnitlige mand mener dog, at netop boligindretning er en kvindes opgave. Du kan evt. tage dine veninder med på råd, når boligen skal indrettes.

Magter du ikke opgaven med at indrette hjemmet? Så bør du tage en snak med din kæreste eller ægtefælle, som bør tage del i opgaven. Det er jo vigtigt, at hjemmet indrettes på en måde, som begge parter synes godt om.

Læs mere

Økonomi

Sparetips: Få råd til mere af alt det, du ikke kan undvære

Økonomi

Du er ikke den eneste, der sikkert godt kunne bruge flere penge i hverdagen. Det kan være til makeup, tøj eller bare dagen og vejen. Uanset dine konkrete behov er det trods alt de færreste, som ville takke nej til lidt ekstra på kontoen hver eneste måned. Det er faktisk ikke sværere end som så at trimme dine udgifter, så du har råd til mere af alt det, du ikke kan undvære. Det giver vi vores bud på her i indlægget, hvor du får nogle konkrete sparetips, du forhåbentligt kan bruge til at skabe mere luft i din økonomi.

Spis derhjemme – og køb stort ind

Det er rart at spise ude – der er ingen opvask, man skal ikke tænke på at lave mad, og så slipper man for at handle ind. Hagen? Det er dyrt. Vil du gerne ruinere dig selv hver måned, er den sikre vej at spise ude hver eller hver anden dag. Der skal selvfølgelig være plads til at spise på restaurant engang i mellem, fx ved særlige lejligheder, men rigtig mange bliver vant til at det nemme i at spise ude, og det kan være en sovepude, som ender med at blive en dyr fornøjelse. Det kan derfor lyde som et banalt råd, men vil du gerne spare penge, skal du selv stå foran kødgryderne. Du kan lave væsentligt billigere måltider, hvis du selv giver dig i kast med at snitte og hakke. Husk i denne forbindelse at købe stort ind. Klatkøber du i løbet af ugen, ender du både med impulskøb og at købe dyrere, end hvis du i stedet samler dine køb og målrettet går efter tilbud.

Læg et budget

Selvom du ikke er en Excel-nørd, kan det give rigtig god mening at sætte sig ned og tage sig tid til at lægge et budget. Det giver et tiltrængt overblik over, hvad man har af indtægter og udgifter. Det er sådan set grundlaget for, at du kan spare penge og have mere til dig selv hver måned. Mange vil opdage, at de faktisk betaler for noget, de ikke bruger – og det gør du sandsynligvis også. Om ikke andet er det rart at have indsigt i, hvad der er op og ned i ens egen økonomi. Spar penge på nettet ved at tjekke lånet.dk, der har endnu flere tips.

Flyt dine indkøb til nettet

Når du skal have nyt tøj eller andre fornødenheder, kan du selvfølgelig slå et smut forbi din lokale butik, men du kan også vælge at handle på nettet. Ved at flytte dine indkøb online har du som tommelfingerregel muligheder for at spare anseelige beløb på alt fra tøj til køkkenredskaber. Det er nemlig som udgangspunkt væsentligt nemmere at finde rabatkoder samt kortlægge tilbud online, end hvis du skal stå og prutte om prisen i butikken. En fysisk butik har ofte nogle omkostninger til lokaler og personale, som en webshop ikke har, og det kommer ofte dig som forbruger til gode. Kan du spare penge ved at handle online, er det bestemt værd at overveje.

Læs mere

Bolig

Hvad er et omvendt forældrekøb?

Kvinderne i familien

Et forældrekøb er, når forældre køber lejligheder, som deres børn så lejer af dem. Men man kan også gøre det omvendt – købe en lejlighed til sine forældre. Det kan der være mange grunde til at gøre, og det kan vise sig at blive en god investering.

Omvendt forældrekøb er et forholdsvist nyt begreb, som er blevet relevant blandt andet på grund af det lave renteniveau, der findes i dag. Hermed er boliger blevet et lukrativt investeringsobjekt, da omkostningerne ved køb ikke er store, i forhold til de stigende boligpriser.

Hvorfor foretage omvendt forældrekøb?

Selvom det er en god investering, er det ofte andre ting, der påvirker motivationen for at foretage både almindelige forældrekøb og omvendte forældrekøb. Man kan eksempelvis vælge at købe bolig til sine forældre, hvis de ikke selv har økonomien til et køb. For eksempel hvis de er pensionerede, og deres indtægt derfor er begrænset. Eller hvis de har været lejere gennem hele livet, og derfor ikke har en særlig stor kapital.

En anden udbredt motivation for omvendte forældrekøb er også, hvis man ønsker, at ens forældre skal bo tættere på en selv og på deres børnebørn. På den måde kan man hjælpe dem med at flytte tættere på, uden de skal gøre alt arbejdet selv.

At foretage et omvendt forældrekøb

Når man køber bolig – også når der er tale om et omvendt forældrekøb – er der mange ting at overveje. Selvom det på længere sigt kan give afkast, er det stadig mange penge, det drejer sig om. For at ordne købet og alt, der hører med dertil, er det en god idé at sætte sig ind i de mange aspekter af boligmarked, lejekontrakter og så videre, der er forbundet derved. Du kan finde en guide om omvendt forældrekøb her, som giver gode råd og vejledning til dig, hvis du er i gang med eller overvejer at foretage et omvendt forældrekøb. Således bliver det nemmere at overskue købet. Og du får bedre mulighed for at foretage et køb, som er en god investering på den lange bane.

Læs mere

Bolig

Spar penge på nye vinduer til dit hjem

Vinduer

Bruger du ord som utætte, slidte og fugtige til at beskrive dine vinduer, så bør du alvorligt overveje at skifte dem ud hurtigst muligt. Der er nemlig ingen grund til at stille sig tilfreds med utætte, slidte og fugtige vinduer, når man kan købe nye uden at blive ruineret.

Så hvad skal det handle om i dag? Det skal selvfølgelig handle om, hvordan man sparer penge på nye vinduer til hjemmet. Om du leder efter bondehusvinduer, dannebrogsvinduer eller en helt tredje type vinduer, så tør vi godt at love dig, at du kan opnå store besparelser på dine fremtidige vinduer. Læs hvordan du bærer dig ad i denne artikel.

Shop på nettet

Det er naturligvis online – for eksempel på www.net2kompagniet.dk – at du kan gøre en god handel på vinduer. Her finder du et prangende udvalg af vinduer, som er blevet produceret i de baltiske lande. At shoppe på nettet er en oplagt mulighed for at købe billige vinduer uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hos ovenstående forhandler får du intet mindre end 10 års garanti på dine nye vinduer. Det må siges at være et stort kvalitetsstempel. Med denne lange garantiperiode kan du være sikker på at modtage vinduer, som holder i mange år.

Beregn priser på forskellige vinduesløsninger

For at spare flest mulige penge er du nødt til at undersøge, hvilke forskellige vinduesløsninger der findes, og hvor meget de koster. Beregner du priser online, bliver du bedt om at indtaste dine ønsker til følgende faktorer:

  • Bredde
  • Højde
  • Materiale
  • Farve
  • Glas
  • Spalteventil
  • Glasliste
  • Redningsåbning (tilvalg)

Når du har indtastet ovenstående, vil du blive præsenteret for en pris, som du kan takke ja eller nej til. Ønsker du at benytte dig af tilbuddet, skal du angive ønsket antal og klikke på læg i kurv. Herefter kan du indtaste dine leveringsoplysninger og betale for din ordre. Så nemt er det at shoppe vinduer på nettet.

Læs mere

Økonomi

Få mere bil for pengene med disse tips

Autoforhandler

Det er en skrøne, at kvinder ikke har forstand på biler. Der er nemlig rigtig mange kvinder, som ikke blot interesserer sig for biler, men også ved meget om emnet. I dag skal vi forsøge at gøre dig klogere på, hvordan du får den bedste bil med udgangspunkt i dit budget. Du får i den forbindelse en masse gode tips.

Vælg en brugt bil

Set med økonomiske briller kan det næsten altid bedre betale sig at købe en brugt bil end en ny bil, idet nye biler lynhurtigt falder i værdi. En spritny bil vil faktisk falde i værdi allerede fra første køretur. Derfor kan det sjældent betale sig at købe en fabriksny bil, selvom tanken om at eje noget helt nyt er rar.

Du kan tage et kig på nogle af de mange brugte biler, som er til salg hos din lokale autoforhandler. Fleggaard Auto har, som en af de nye autoforhandlere, valgt at gå ind på markedet for salg af leasingbiler.

Få garanti med i prisen

Det er ingen hemmelighed, at de fleste brugte biler købes som beset – altså uden garanti eller ansvar. Der er dog mulighed for at få garanti med i prisen, hvis man vælger en autoforhandler, som tilbyder dette. Fleggaard Auto yder et halvt års garanti på deres brugte biler. Således er det muligt at få udbedret eventuelle skader helt gratis det første halve år. Det giver tryghed og er med til at sikre en god oplevelse.

Bilhandel

Udnyt internettets mange muligheder

I dag er det både nemt og uforpligtende at søge efter brugte biler på nettet. Du kan snævre dig ind på din drømmebil ved at vælge dit foretrukne bilmærke og eventuelle andre ønsker. Dertil kan du med fordel oplyse dit budget, så du ikke bliver præsenteret for biler, som overstiger dit budget med mange tusinde kroner. Det sidste råd går altså på at udnytte internettets mange muligheder, hvis man gerne vil spare penge på sin kommende bil.

Læs mere

Populære indlæg