Følg os

Mode Sponsoreret

Er jagten gået ind på et nyt ur?

Ung kvinde tjekker klokken

I givet fald vil vi gerne hjælpe dig lidt videre.

I denne korte guide vil vi komme med nogle værdifulde tips til at finde det perfekte ur. Det skal i den forbindelse handle om bl.a. remtyper, mærker, farver og meget mere. Vi vil også gerne give dig et godt råd med hensyn til, hvor du bør handle armbåndsure. Vi har nemlig stiftet bekendtskab med en yderst serviceminded online forretning.

Hvad må det koste?

Et ur kan koste alt fra 50 og op til 100.000 kr. Af følgende grund bør du gøre dig nogle tanker om, hvor meget du er villig til at betale for et ur. Du er i den anledning nødt til at dykke ned i dit privatbudget, da du skal sikre dig, at der stadig er penge til husleje, mad og diverse, når du har betalt for dit drømmeur. Et nyt ur har måske længe stået på din ønskeliste, men der er altså vigtigere ting i livet end at shoppe tøj og accessories. Der er i hvert fald ingen grund til at gamble med ens privatøkonomi.

Sætter du omkring 1-2.000 kroner af til dit kommende ur, så vil vi mene, at du kan finde et pænt og moderigtigt ur i høj kvalitet. Der findes dog også masser af billigere ure. Leder du efter billige dameure eller herreure, så besøg uniwatches.dk, hvor der er gode muligheder for at spare mange penge på kvalitetsure.

Hvordan skal det se ud?

Når der er styr på budgettet, kan du tænke lidt over, hvordan det ønskede ur skal se ud. Du bør her tage højde for din tøjstil, da det er vigtigt, at du finder et ur, som passer til dit tøj. For at specificere dine ønsker bør du stille dig selv følgende spørgsmål:

 • Stor eller lille urskive?
 • Læderrem eller stålrem? (eller noget helt tredje)
 • Minimalistisk eller mange detaljer?
 • Almindelige tal eller romertal?
 • Vandtæt eller vandafvisende?

Fortsæt selv listen…

Jo mere specifik du er, desto bedre chance er der for, at du finder dit drømmeur. Skal du have hjælp af en forhandler, vil det under alle omstændigheder være en fordel, hvis du kan sætte nogle ord på, hvad du søger.

Hvilket mærke skal uret være fra?

Slutteligt kan du vælge at stille krav til mærket. Man kan mene, at det er snobbet at gå op i mærker, men tit og ofte giver det god mening at være mærkebevidst. Nogle mærker er nemlig garant for høj kvalitet. Det gælder bl.a. følgende mærker:

 • Armani Exchange
 • Daniel Wellington
 • Hugo Boss
 • Lacoste
 • Michael Kors
 • Skagen
 • Tommy Hilfiger
 • Triwa

Skagen er et godt eksempel på et kvalitetsmærke, som leverer dansk kvalitet og design. Der findes dog mange alternativer til dette danske mærke. Hvilket mærke er favoritten hos dig?

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mode

Et fuldendt outfit indeholder stilfulde smykker

Kvindesmykker

En stilfuld kvinde skal ikke kun have styr på selve tøjet og skoene. Der skal også gøres tanker om smykkerne, som naturligvis skal være on point. I sjældne tilfælde fungerer et outfit bedre uden smykker, men i langt de fleste tilfælde vil smykker lige give outfittet 10 % ekstra. Du bør derfor ikke være i tvivl om, hvorvidt det giver mening at investere i accessories. Din udfordring bliver at finde nogle smykker, som passer til din stil og din personlighed. Den opgave hjælper vi dig gerne med at løse.

De fleste kvinder ejer ikke blot et smykkeskrin fyldt med smykker. Mange har valgt at dedikere en hel skuffe til diverse accessories, fordi de har så mange items. Det kan du også vælge at gøre, hvis din samling af smykker er blevet så stor, at dit smykkeskrin ikke længere er tilstrækkeligt stort. Du kan også vælge at sælge dine brugte accessories, så du får råd til lidt nyt. Efterspørgslen på brugte accessories er faktisk ret stor.

Det mest uundværlige smykke

… er uret.

Som kvinde kan man ikke få for mange smykker. Du har sandsynligvis masser af halskæder, armbånd, øreringe og diverse piercinger, men ejer du også et feminint og trendy ur? Ellers bør du slå ørerne ud, så vi kan fortælle dig, hvordan du finder det perfekte armbåndsur.

Uret er det vigtigste smykke, fordi det ikke kun har en positiv indvirkning på dit udseende, men også byder på praktiske funktioner. Foruden at kunne holde øje med klokken vil du kunne måle både puls og holde dig opdateret med datoen, hvis du investerer i et trendy ur. Rigtig mange moderne ure byder dog kun på tidsvisning, hvilket i og for sig også er fint.

Rolex leverer dit drømmeur

Rolex er et af de mærker, som man simpelthen ikke kan komme udenom, når snakken falder på eksklusive ure. De står nemlig bag nogle af de mest luksuriøse ure – til både mænd og kvinder – i hele verden. Desværre har langt fra alle råd til deres ure, da priserne starter fra omkring 35.000 kr. De dyreste ure fra mærket koster over 300.000 kr. Ergo er der ikke noget at sige til, at du overvejer, om et sådant ur er det rette for dig.

Har du været flittig til at spare op, og vil du gerne forkæle dig selv, så tøv ikke med at købe et armbåndsur fra dette eksklusive brand. Rolex dameure kan med god grund købes online, hvor udvalget er stort, og der er styr på sikkerheden.

Læs mere

Mode

Køb din faux fur pelsjakke online og spar penge

Kvinde i pelsjakke

Der går ikke længe, før sommeren er ved at være ovre, og vi atter kan se frem til kolde morgener og behovet for at tage en jakke på. I år er, ligesom sidste år, bestemt ingen undtagelse indenfor modebilledet – faux fur pelsjakker bliver et kæmpe hit, og du kan dermed godt forberede dig allerede nu.

I denne artikel kigger vi lidt nærmere på, hvordan du kan spare penge på at købe uægte pelsjakker på nettet. Der kan nemlig være mange tusinde kroner at spare, og du vil derudover kunne spare en masse tid, hvis du blot klikker din nye fake fur jakke hjem online.

Udvalget af faux fur er stort online

En af de største fordele ved at handle online er, at udvalget er så stort, som det nu engang er. Det kræver ikke ret mange klik eller søgninger, så eksponeres du straks for flere tusinde forskellige fake fur jakker, som kunne have din interesse. Forhandlere slås for at få lov til at servicere dig, og du som forbruger har i højeste grad de gode kort på hånden, når det kommer til at finde den bedste og billigste faux fur jakke.

Internettet er ekstremt transparent hvad priser angår, og derfor kan du ved hjælp af få klik finde frem til den faux fur jakke, som er bedst i pris, og som passer bedst til dig. Det kræver ikke ret lang tid, og set i forhold til priserne i fysiske butikker, så vil du typisk have sparet en god sjat penge.

Læs altid levering- og returneringspolitikken

Når du skal handle på nettet, og især når det omhandler tøj, så er det en god idé at læse leverings- og returneringspolitikken for den givne butik. Du skal nemlig være sikker på, at du relativt nemt kan ombytte størrelsen på din fake fur jakke, hvis ikke den passer. Skulle den mod forventning slet ikke leve op til dine forhåbninger, så skal du naturligvis også kunne returnere den, så du kan få dine penge tilbage.

Mange glemmer ofte at læse disse politikker, før de handler hos en webshop. Det kan lede til ærgerlige overraskelser, hvorfor vi anbefaler, at du altid læser politikkerne igennem først, før du handler et sted. På den måde undgår du trælse oplevelser med en webbutik, som i og for sig kunne have været undgået.

Vi håber, at du finder frem til den faux fur jakke, der falder bedst i din smag.

Kilde: https://americandreams.dk/da/toj/jakker-veste/pelsjakker/

Læs mere

Mode

Sofie Schnoor – lækkert tøj og sko til kvinder

kvinde kigger på sko

Når du vil klæde dig moderigtigt og stilfuldt på fra top til få, får du masser af valgmuligheder med de mange styles fra Sofie Schnoor. Det er unikt og karakterfuldt tøj, som kan mixes og matches, så det passer til din smag.

Det danske modebrand blev grundlagt i år 2001 og producerer i dag tøj og sko til kvinder i alle aldre. De forskellige kollektioner er bygget op omkring de behov, som kvinder har i forhold til tøj. Det skal være stilfuldt, funktionelt og personligt.

Autentiske og personlige styles skabt til hverdagen

Det danske modebrand startede med at lancere sko. Herefter fulgte udviklingen af børnetøjskollektioner. I dag er modebrandet vokset sig stort og tilbyder et smagfuldt udvalg af modetøj i bedste kvalitet til kvinder.

Mange kvinder holder af Sofie Schnoor som følge af den personlige og hverdagsinspirerede stil. Chefdesigneren (som har lagt navn til brandet) har gjort den autentiske tilgang til én af sine kerneværdier. Det har stor betydning som kvinde og som mor, ægtefælle og veninde at kunne klæde sig i tøj, som passer til hverdagenes mange opgaver og aktiviteter.

Det store udvalg af forskellige styles henvender sig både til arbejde og til fritid. Du kan vælge de overdele og underdele, som passer til dig både i snit og i look.

Den stærke holdning til, at tøjet skal være funktionelt, smitter ikke kun af på de mange designs og modeller. Også kvaliteten af tøjet afspejler en holdning til, at tøj skal være slidstærkt og kunne bibeholde sin elegance i lang tid frem.

Find dine favoritter i det store udvalg

Der er rig mulighed for at opbygge eller fuldende din garderobe med det smagfulde udvalg hos Sofie Schnoor.

Du kan blandt andet vælge mellem følgende styles hos det danske modebrand:

 • Multi skirt
 • Bomberjakke
 • Bluser, T-shirts, strik
 • Bukser
 • Jumpsuit
 • Regntøj
 • Sko

Om du er på udkig efter outfit til sommerferien, eller om du har brug for fornyelse til efteråret eller vinteren, kan du finde det tøj, som matcher dine ønsker.

Det særlige ved modebrandet er, at du både finder tøj og sko. Fodtøjet har altid været i fokus for den kvalitetsbevidste chefdesigner, og derfor får du et bredt udvalg af sko, støvler og sandaler at vælge imellem. Med det store udvalg kan du skabe det look, som matcher din personlighed. Om du er til boots i råt udtryk eller til romantiske og feminine slip-ins, kan du finde begge udtryk hos Sofie Schnoor.

Lækkert tøj og sko til kvinder skal skille sig ud fra mængden, og når du handler modetøj, skal det kunne ses på dit outfit, at du går op i kvalitetsdesigns. Farverne i tøjudvalget er med til at gøre det danske brand unikt og afholdt. Grønne sko med hæle, guldkjole, afslappede bukser med feminint mønster eller moderigtige dyreprint på skjorter er blot et lille udsnit.

Tøjdelene findes i alle de klassiske kvindestørrelser fra S til XL. Dermed kan enhver kvinde komme til at klæde sig personligt og stilrent på fra top til tå.

Læs mere

Mode

Er dit ur gået i stykker? Sådan reparerer du det

Bekymret kvinde

Der er ikke noget mere irriterende, end når ens elskede ur går i stykker. Dette inkluderer som regel et besøg hos urmageren og dermed også en dyr regning. Dette behøver dog ikke længere at være tilfældet for dig, idet du sagtens selv kan stå for reparationen af dit ur. Det kræver ikke ret meget af dig, og det er i sidste ende det billigste alternativ. Hvis du kunne tænke dig at smide lidt penge efter værktøjssæt og reparation af ure, så gør du klogt i at læse med videre her.

Det har du brug for (når du skal reparere dit ur)

Du kan sagtens selv stå for reparationen af dit ur. Det eneste det kræver er en god portion tålmodighed og det helt rigtige værktøj – evt. i form af et komplet værktøjssæt. Sådanne værktøjssæt finder du i mange forskellige udgaver på nettet. Når du har erhvervet dig et sådant sæt, er du godt på vej til at få fikset dit ur en gang for alle.

Når du skal vælge det rigtige værktøjssæt, så er der naturligvis forskellige produkter at vælge mellem. Her er det vigtigt, at du ved nøjagtigt, hvad der er galt med dit ur. Er det for eksempel lænken, den er gal med, så er det naturligvis et lænkeværktøj, du har brug for. Er det derimod batteriet, der skal udskiftes, så bør du lede efter både batteri og et stykke værktøj, der kan åbne op for urets bagside.

Spørg de rigtige fagmænd til råds

Hvis du skulle blive i tvivl om, hvorledes dit ur skal repareres, er der et par muligheder, du kan prøve af, inden du afleverer det hos urmageren.

I første omgang kan du gå på nettet og finde ud af, hvad andre med samme problem har gjort. Her kan du for eksempel lægge vejen forbi sociale medier eller særlige fora, der måske kan besvare dine spørgsmål. Det kan også være, at der er et par videoer at finde på nettet, der udførligt viser, hvordan du skal gøre. Hvis ikke du kan finde svar på dine spørgsmål på nettet, kan du alternativt gå til din lokale urmager og spørge dig til råds. Det er ikke sikkert, at din urmager kan fortælle dig så meget, men hvis du er heldig, så har vedkommende måske nogle gode råd at give. Det vigtigste er, at du behandler dit ur med forsigtighed for at undgå, at det går mere i stykker. Hvis ikke førnævnte metoder kan hjælpe dig, må du indlevere dit ur hos din lokale urmager. Få gerne en fast pris på reparationen.

Læs mere

Kærlighed

Jagten på den rette brudekjole

Nygift par

Dagen er ved at nærme sig for dit længe ventede bryllup med din udkårne. Nu er det snart tid til at finde den helt rigtige brudekjole, der matcher dine specifikke ønsker og unikke personlighed.

At finde den rette brudekjole kan i starten synes uoverskueligt. Men ligesom det gør sig gældende med sin kommende ægtefælle, så ved man præcis, hvornår man har fundet den helt rigtige. Herunder kommer der et par tips til, hvordan du kan indlede jagten på din brudekjole, samt hvilke overvejelser du kan gøre dig inden den helt store shoppingtur.

Research på nettet

Før du går ud i de mange kjolebutikker, kan du med fordel tage hul på det nødvendige research-arbejde på nettet forinden. På denne måde finder du ud af, hvilke typer af flotte bryllupskjoler der findes på markedet, samt hvilke du bedst kunne se dig selv i.

Når du har fundet et par kjoler, som falder i din personlige smag, kan du eventuelt tage et billede af disse og vise til ekspedienten i den fysiske butik. Når du kommer med et par eksempler på, hvilken stil du godt kan lide, så vil den følgende proces blive meget nemmere. Dog skal du altid huske på, at man gerne må skifte mening. Bare fordi at en bestemt type brudekjole ser flot ud på nettet, betyder det ikke, at det er den rette for dig. Du må derfor endelig ikke fortvivle, hvis du oplever, at du må starte forfra i butikken, når du skal finde den rette kjole. Det er helt normalt.

Tag dine veninder og familie med på råd

Når du skal prøve brudekjoler, er det en god idé at have et par af dine veninder og familiemedlemmer med. På denne måde sørger du for, at flere kan give deres mening til kende om de enkelte kjoler. Det kan nemlig være svært se, om de kjoler man prøver passer ind i det billede, man på forhånd har skabt sig af sit drømmebryllup. Dette kan dine allierede hjælpe dig med.

Slutteligt vil vi anbefale dig at prøve en masse forskellige brudekjoler i forskellige stile. Der findes nemlig et væld af flotte bryllupskjoler, og for at du kan finde én, der matcher din personlige stil, er det nødvendigt at prøve en masse forskellige kjoler. Når du har fundet den stil, der matcher din personlighed bedst, kan du indlede en mere konkret søgning efter den rette kjole. Vi ønsker dig held og lykke.

Læs mere

Mode

Find det perfekte sæt undertøj

Find det perfekte sæt undertøj

Der findes næsten intet bedre end smukt undertøj, som føles fantastisk at have på og som er designet i topkvalitet. Det kan tage lang tid at finde en god BH, som både støtter ordentligt og ser godt ud samtidigt. Heldigvis er der nogle lingerimærker, du altid kan vende tilbage til, da de aldrig går ned i kvalitet. Du kender måske brandet Femilet, som er et dansk firma, der laver undertøj i formidabel kvalitet. Femilet har undertøj i mange farver og i forskellige størrelser, lige fra A til H-skåle. Læs mere om hvilke modeller, som brandet Femilet fører herunder.

Alt det lækre fra Femilet alle kvinder drømmer om

Brandet Femilet laver både mode undertøj samt klassisk lingeri. Dette betyder, at du både kan finde undertøj fra Femilet i neutrale farver såsom beige eller hudfarvet, sort, grå og hvid. Derudover laves der også sæsonfarver, som varierer fra gang til gang. Det, der særligt kendetegner brandet Femilet er, at BH’er derfra er simple, har en perfekt pasform, og til tider har BH’erne nogle fine blondedetaljer på sig.

Brandet Femilet fører mange forskellige BH-modeller. Nogle kvinder foretrækker, at der er en bøje i deres BH, andre kvinder foretrækker deres BH uden. Visa versa gælder det for, om du er til push up i din BH eller ej – der er undertøj til enhver kvinde fra brandet Femilet.

Det er desuden vigtigt, at du kender din størrelse. Mange kvinder går rundt BH’er som er for små eller for store, hvilket ikke giver den optimale støtte. Gå ind i en butik og bliv målt op så du er helt sikker på din størrelse. Desuden kan størrelser variere fra mærke til mærke, så det er derfor vigtigt, at du går ind hos en lingerikæde, som du gerne vil købe undertøj hos.

Bliv sommerklar med badetøj fra Femilet brandet

Sommersæsonen er lige om hjørnet. Hvad end du skal nyde en dejlig dansk sommer eller en ferie i udlandet, er det essentielt at have et lille udvalg af bikinier eller badedragter klar i skabet. Badetøjet skal sidde til og samtidig være behageligt at have på. Derfor er det vigtigt, at dit badetøj er af en god kvalitet. Brandet Femilet fører nemlig også bikinier samt badedragter. Du kan få dette badetøj i mange smukke prints eller i et ensfarvet sæt, hvis du er mest til en stille og rolig sommerbikini. Sidst men ikke mindst kan du også vælge at sammensætte en ensfarvet underdel eller overdel med en mønstret del, hvilket er et populært strandlook.

Giv en gave til en du holder af

Er du på udkig efter en gave til et familiemedlem eller en veninde? Det er fantastisk at få noget lækkert undertøj i gave, og langt de fleste kvinder sætter stor pris på undertøj.

Hvis du er usikker på hendes størrelse eller foretrukne valg af undertøj, fører Femilet også nattøj og basis undertøj såsom undertrøje og tanktops. Gå på opdagelse i deres kollektion, hvor du kan finde et stort udvalg til enhver smag.

Læs mere

Børn og unge

Tre hårtips til den kommende konfirmand

Langt hår

Som snarlig konfirmand skal du gøre dig en masse tanker. Du skal først og fremmest finde ud af, hvor festen skal holdes, hvem der skal inviteres, hvad du skal have på, hvad der skal serveres til din fest og meget, meget mere. Derudover skal du overveje, hvordan dit hår skal sættes. Sidstnævnte punkt volder ofte mere besvær end forventet. Det er nemlig lettere sagt end gjort at beslutte, hvordan håropsætningen skal gribes an. Heldigvis kommer vi dig til undsætning; i denne artikel får du hele tre brugbare hårtips.

1. Undlad at eksperimentere med hårfarve få dage inden festen

Drømmer du om en anden hårfarve, så er det alfa og omega, at du ikke vælger at farve dit hår i sidste øjeblik. Det er nemlig tæt på at være umuligt at forudsige resultatet, hvorfor du løber en stor risiko, hvis du får farvet hår så tæt på din store dag, at du ikke har tid til at få rettet op på eventuelle fejl. For eksempel er der mange kvinder, som har oplevet at få gult hår ved en fejl. Gult hår går ikke ligefrem godt til en hvid konfirmationskjole, hvorfor du ikke bør tage unødige chancer.

2. Få noget længde på dit hår med clips extensions

Hair extensions clips er vejen frem, hvis man ønsker langt og flot hår, men ikke kan nå at gro det naturligt inden konfirmationsfesten. I dag fremstilles clips extensions i så høj kvalitet, at man nærmest ikke kan se, om det er ægte eller ej. Dog anbefaler vi altid, at man køber ægte hair extensions. Disse koster måske lidt mere end traditionelle extensions, men det ser pænere ud og holder bedre, hvorfor det er pengene værd. Skal du have langt hår i en fart, så køb clips extensions på nettet. Tag evt. kontakt til kundeservice, hvis du har svært ved at vælge.

3. Bestil tid hos en frisør

Selvom du formentlig har en god veninde, en søster eller en bekendt, som har godt styr på, hvordan hårmoden ser ud anno 2019, så bør du unde dig selv det bedste af det bedste. Når det kommer til håropsætning, vil det oplagte være at booke tid hos en frisør. Du kan evt. gå på udkig efter en mobil frisør, hvis du ønsker, at håropsætningen foregår i eget hjem. Er budgettet stramt, kan der være god idé i at indhente tilbud fra flere frisører.

Læs mere

Mode

Kvinder og armbåndsure

I dag bruger både mænd og kvinder armbåndsure, men vidste du, at det faktisk var kvinder, der begyndte at bære armbåndsure, som vi kender dem i dag helt tilbage i begyndelsen af 1800-tallet? Armbåndsure er både praktiske og pæne, og er den dag i dag endnu meget populære. Men hvorfor begyndte kvinder at gå med armbåndsure, og hvilken betydning har armbåndsuret for kvinder i dag?

Dronningen af Napoli

Det første armbåndsur, som vi kender armbåndsure i dag blev designet helt tilbage i 1810 til dronningen af Napoli, Caroline Murat, som var søster i Napoleon. Uret blev designet af franske Abraham-Louis Breget, som senere fik enorm succes med sine designs. Armbåndsuret blev i den kommende tid højeste mode blandt adelen og aristokratiet over hele Europa. Også Dronning Elizabeth I og Dronning Marie Antoinettes siges at have båret armbåndsure. Med tiden kom flere producenter til, som tilsluttede sig produktionen af de populære armbåndsure, som siden da har siddet på mangt et håndled – i dag ikke kun blandt eliten, men også blandt ”almindelige dødelige.”

Længe blev armbåndsure anset som noget feminint, og det tog derfor tid for armbåndsuret at slå igennem som et populært stykke tilbehør blandt mænd. På denne tid foretrak de fleste mænd det større og mere bombastiske lommeur, som blev anset som værende mere maskulint. Det var først en stykke ind i 1900-tallet, at armbåndsuret fik sit mere moderne og sporty image, der igangsatte dets udbredelse blandt mænd.

Køb flotte ure hos Watchfelt.

Kvinder som forbrugere og producenter

Ikke alene var det kvinder, som i første omgang pionerede armbåndsuret, kvinder kom også til at spille en stor rolle i produktionen af armbåndsure. Især Schweiz har en lang historie med produktion af ure, som også den dag i dag gør landet til ophavssted for mange af verdens mest populære og anerkendte mærker inden for ure – heriblandt Omega, TAG Heuer, Rolex og Patek Philippe, som ligeledes var en af de første til at producere armbåndsure. I Schweiz udgjorde kvinder i starten af 1900-tallet mellem en tredjedelen og halvdelen af urmagernes arbejdskraft – en helt abnorm andel for den tid.

Mest til pynt

Armbåndsure har historisk haft et praktisk formål, der tillod bæreren at være i nærheden af et ur til hver en tid, men det fremgår tydeligt at nogle af de tidligste designs, at armbåndsuret allerede dengang også havde et andet formål – nemlig at være til pynt. Da armbåndsuret i første halvdel af 1900-tallet begyndte at få et mere praktisk og sporty image, afspejledes dette i mærkernes designs, der signalerede, at armbåndsuret var en praktisk genstand, der optimerede livet for den moderne kvinde eller mand.

Den dag i dag er armbåndsuret for manges vedkommende mest til pynt. Selvfølgelig kan der være et praktisk element i altid bogstaveligt talt at have et ur lige ved hånden, men i kraft af at de fleste i dag som regel har en smartphone med indbygget ur med sig rundt som en trofast følgesvend, undermineres det praktiske ved armbåndsuret en anelse. Men også i dag er armbåndsuret populært blandt kvinder over hele verden.

Læs mere

Populære indlæg