Følg os

Sundhed

Det hvide smil er kun få behandlinger væk

Smuk kvinde med pige på ryggen

Der er intet som et blændende hvidt smil. Det kan gøre selv den stærkeste mand blød i knæene, og så ser man ren og frisk ud. Gule tænder medfører derimod en del usikkerhed hos mange, men der er dog en mulighed for at komme det til livs.

En tandblegning er perfekt, hvis du drømmer om et hvidt smil.

Gem ikke smilet væk længere

For mange kan de gule tænder være en stor hindring. Dette gør sig også gældende for mange, der har skæve tænder. Disse vil enten bevidst eller ubevidst gemme smilet væk.

Du kender det måske. Du har øvet dig i timevis foran spejlet på at få det perfekte smil, uden at tænderne kan ses. Det kan være rigtig svært, da man naturligt smiler med tænderne. En tandblegning kan derfor give dig den ekstra selvtillid til at vise dit smukke smil frem, når der skal tages billeder. Ham den søde fra kaffebaren vil helt sikkert også blive betaget af dit nye, hvide smil.

Det kan klares hjemmefra

Ordet tandblegning lyder måske en anelse omfattende, fordi man forbinder det med at sidde i en tandlægestol á flere omgange. Sådan er det ikke. Det er nemlig muligt at få en såkaldt hjemmeblegning. Alt det kræver er, at man møder op én gang på klinikken for at få taget et aftryk af sine tænder. Det skal bruges til at lave de blegeskinner, man skal gå med. Skinnerne kan bruges igen og igen, og derfor kræver det kun ét enkelt besøg på klinikken. Du får naturligvis også en god introduktion til, hvordan produkterne anvendes.

Undgå disse ting fremover

En tandblegning kan give synligt hvidere tænder i lang tid. Hvis man er rigtig god til at passe på sine tænder, kan det holde op til flere år. Der er dog en række ting, der kan misfarve tænderne og gøre dem mere gullige igen. Eksempelvis bør du holde dig fra cola, cigaretter og desværre også kaffe og rødvin. Alle disse elementer bidrager nemlig til gule tænder.

Dermed ikke sagt, at du konsekvent skal holde dig fra alle disse ting. Morgenkaffen gør underværker for nogle og kan på ingen måde erstattes, ligesom et enkelt glas rødvin om aftenen er med til at holde humøret oppe og stressniveauet nede. Det er selvfølgelig muligt at få bleget sine tænder igen, når de engang bliver mindre hvide.

Hav dog in mente, hvorvidt disse ting er noget, du vægter højere end et blændende smil.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sundhed

Hvis dine rynker påvirker dig – se hvad du kan gøre ved det

Kvinde med rynker i panden

Rynker er noget, som alle mennesker får med tiden. Rynker kan komme af flere ting, men de værste syndere mod rynker er solbadning og rygning. For meget solbadning skader hudens elastiske funktion og er med til at sprænge de små blodkar, som holder huden glat og pæn. Rygning ælder hurtigere huden – derfor opstår der rynker, når man ryger. Hvis man som ældre vil undgå for mange rynker, bør man passe på sin hud fra den unge alder.

Rens, pas og plej huden hver dag

Allerede fra teenagerårene bør man begynde at passe på sin hud. Hvis man skal passe ordentligt på huden, skal man starte med:

 • Vask og rens huden godt igennem både morgen og aften
 • Anvend ordentlige produkter, som ikke indeholder kemiske stoffer
 • Fra april til oktober bør man anvende en god solcreme i ansigtet
 • Drikke rigeligt med vand

Disse ritualer bør anvendes hver eneste dag uanset alder og køn. Det er både damer og herrer, der med tiden får rynker. Hvis rynkerne opstår, kan hudens farve blive grå og mat, hvilket ikke ser pænt ud. Hvis dette er sket for dig, bør du anvende produkter, der er baseret på denne hudtype. Endvidere er collagen tabletter en effektiv måde, som kan hjælpe med rynkerne. Dog reparerer collagen ikke, men det styrker huden fremadrettet.

Træt af dine rynker? Dette kan du gøre ved problemet

Hvis du uheldigvis har fået rynker, og du er træt af dem, så kan du heldigvis få professionel hjælp til at få dem væk igen. Du kan få en rynkebehandling med Botox/Azzalure. Med denne behandlingstype begynder din hud at slappe af. Den kommer også til at se mere frisk og sund ud, fordi huden igen bliver glattet ud.

Din løsning på dit problem

Hvis du skal være sikker på, at din behandling skal virke, og du vil være i de bedste hænder, er det vigtigt, at det er professionelle folk, der udfører opgaven. Herved er du sikker på den rette brug og vejledning af produkterne, samt du kommer til forundersøgelse, behandling, efterfølgende kontrol og en ny tid, hvis du vil have genopfyldning efter 4-6 måneder. Hvis det er de rette folk og rette produkter der anvendes, så holder behandlingerne længere. Som regel er de bedste folk at anvende plastikkirurgerne. De er uddannet og professionelle inden for udførsel af disse opgavetyper. De fleste der har fået denne behandling er yderst glade og tilfredse, fordi huden igen ser sund og pæn ud.

Læs mere

Sundhed

Føler du dig stresset? Massage kan være løsningen

Massage i hjemmet

Nye undersøgelser viser, at der er flere danskere, der har stress end nogensinde før. Selvom vi har gode forhold herhjemme med lange barsler, masser af ferie og generelt gode lønforhold, tager det hårdt på det arbejdende folk, når de også skal passe familie, venner og i øvrigt gerne vil præstere godt på det arbejde, som de elsker.

Så selvom man er passioneret omkring sit arbejde, kan det sagtens lade sig gøre at blive stresset. På trods af, at stress ofte er individuelt, og der derfor ikke er en one-size-fis-all-løsning, så er der nogle remedier, som man kan eksperimentere med for at se, hvorvidt de kan dæmpe følelsen af stress.

Derfor er massage så godt for krop og sjæl

En af de ting, som virkelig kan få os til at slappe af, er en god massage. Har man ikke for alvor prøvet en god massage, kan det være svært at forestille sig, hvor godt det i virkeligheden kan være for krop og sjæl. Man kobler fra og fokuserer kun på sig selv og den rare session, der i øvrigt også kan hjælpe med din dårlige ryg, ondt i nakken og ofte også lægger en dæmper på din hovedpine.

Specialister i stressreducerende massage

En af de klinikker, som specialiserer sig i at hjælpe mod smerter, spændinger og stress er Nannas Helse Klinik. Her får du en kombination af hawaiiansk massage og fysiurgisk massage. Det er to teknikker, som fungerer rigtig godt sammen.

Hawaiiansk massage virker rigtig godt mod muskelspændinger, som ofte er et symptom på stress. Massageteknikken forbedrer din blodcirkulation og styrker samtidig immunforsvaret, så du antageligvis kommer til at døje mindre med sygdom i fremtiden. Derudover løsner det naturligvis op for dine spændinger og skulle gerne mindske stress og uro i kroppen.

Fysiurgisk massage er en type af massage, hvor man arbejder fokuseret med de muskler, der skaber generne. Har du for eksempel smerter i ryggen eller i nakken, er det her fokusset vil være. Det har mange af de samme effekter som hawaiiansk massage og er samtidig også med til at mindske træthed.

Vigtigst af alt er det at huske at drikke meget vand – både til hverdag og efter du er blevet masseret. Massagen forsøger nemlig at adskille diverse affaldsstoffer fra kroppen, og hvis du drikker godt med vand, er du med til at hjælpe stofferne med at forsvinde fra din krop – og dermed hjælper du dig selv på vej mod en mindre stresset hverdag.

Læs mere

Sundhed

Lider du af natteblindhed? Der er hjælp at hente

Kvinde fylder brændstof på bil

At lide af natteblindhed er på ingen måde sjovt. Det er ikke desto mindre en meget udbredt lidelse blandt både mænd og kvinder. Denne lidelse kommer bl.a. til udtryk i forbindelse med aften- og natkørsel, hvor den berørte bilist kan have svært ved at navigere. Dette er potentielt set farligt, idet det naturligvis er vigtigt, at man altid har et godt overblik over vejens forløb m.v. Der er dog hjælp at hente for dig, som antageligvis lider af natteblindhed.

Er du nu også natteblind?

Mange kvinder vil hårdnakket påstå, at de lider af natteblindhed, selvom de aldrig er blevet tilset af en optiker eller læge. Mange af disse vil rent faktisk være natteblinde, men der vil også være en forholdsvis stor procentdel, som bare oplever mørkeblindhed. Mange eksperter kan nikke genkendende til, at natteblindhed og mørkeblindhed ofte bliver forvekslet, selvom der er stor forskel på de to lidelser. Er du i tvivl om, hvorvidt du lider af mørkeblindhed fremfor natteblindhed, så klik på linket og find svaret.

At du har svært ved at se i mørke er ikke ensbetydende med, at du lider af natteblindhed. Derfor bør du ikke drage nogen konklusioner, inden du har været til konsultation hos din lokale optiker. Oplever du blindhed i mørket i mindre eller højere grad, så tøv ikke med at få testet dit syn.

Tag en test på nettet

Selvom det mest hensigtsmæssige vil være at blive tilset af en optiker eller øjenlæge, så skal du vide, at det også er muligt at tage en online test. Via denne natteblindtest skal du svare på 10 meget simple spørgsmål, hvorefter du straks bliver præsenteret for svaret. Skulle du i den anledning blive i tvivl om noget, så kan du kontakte Nyt Syn, som er eksperter på området. Er det ikke tilstrækkeligt for dig med resultatet, så book en synstest for at blive endnu klogere på dit syn.

Der findes kørebriller til natkørsel

Ja, den er god nok. Et nyt og revolutionerende produkt – kørebriller til natkørsel – er landet på markedet. I dag er det muligt at få fingrene i et par hverdagsbriller, der er optimeret til bilkørsel – også til natkørsel. Du vil med de rette briller ikke længere skulle døje med synsudfordringer grundet udfordrende lysforhold og / eller dårligt vejr. For at finde de rette briller skal du forbi optikeren for at få lavet en synstest.

Er du utryg ved natkørsel? Her er nogle tips til dig

Oplever du utryghed, når du kører sent om aftenen og om natten? Så kan du med fordel gøre brug af vores gode tips og tricks. Utryghed medfører ikke kun en dårlig køreoplevelse, men kan også udgøre en vis fare, idet du ikke nødvendigvis er så opmærksom, som du plejer at være, når du sidder bag rattet. Her er nogle tips til dig:

 1. Lyt til afslappende musik – Musik får dig til at slappe af og glemme din utryghed forbundet med mørke.
 2. Brug kørebriller – Et bedre overblik og færre (ingen) synsudfordringer giver en mere tryg køreoplevelse.
 3. Sæt dig ind i korrekt brug af lygter – Få gennemgået bilens mange lygter og brugen af disse – f.eks. hvornår du skal bruge henholdsvis langt lys og tågelygter.

God tur.

Læs mere

Sundhed

Professionel tandblegning hos tandlægen

tandblegning

Et hvidt og flot smil vækker altid positiv opmærksomhed og kan have stor effekt på din selvtillid og tilfredshed med, hvordan du ser ud. De fleste tænder er dog fra naturens side ikke kridhvide, men har i stedet forskellige nuancer af elfenbensfarvet.

Dertil kommer at din livsstil og dine madvaner kan påvirke tændernes farve i en endnu mere gullig retning, ligesom sygdom og tandskader også kan resultere i nuanceforskelle.

Det er ikke alle disse ting, vi selv er herre over og hvor meget vores tænders farve påvirkes af for eksempel kaffe og rygning er også individuelt. Derfor er det rart, at der findes metoder til et hvidere smil for de af os, der ikke fra naturens hånd er så heldigt stillede.

Skånsom og sikker tandblegning hos din tandlæge

Der findes flere forskellige produkter til tandblegning, som du kan foretage derhjemme. Det kan dog være svært at gennemskue, hvordan de enkelte produkter virker – og om de overhovedet er effektive.

I værste fald kan behandlinger med forkerte blegemidler måske ligefrem ende med at skade dine tænder. Det giver ikke et pænt smil og tandblegning bør således vælges med omhu.

Det er derfor en god ide at vælge professionel tandblegning hos din tandlæge. Ikke kun for at passe på dine tænder, men også fordi din tandlæge kan vejlede dig korrekt, så du får det bedste resultat.

Det betyder dog ikke, at du behøver møde op hos din tandlæge igen og igen. Du kan nemlig også gennem tandlægen få hjemmeblegning.

Sådan foregår en tandblegning hos tandlægen

Misfarvningen af tænderne opstår, fordi farvestofferne fra for eksempel kaffe, rygning og mad sætter sig i selve tænderne og ikke blot på overfladen. Fordi de gør dét, kan de ikke blot børstes væk. I stedet skal der bruges et middel, som virker ved at trænge ind i selve tanden og nedbryde misfarvningerne.

Inden behandlingen starter, vil tandlægen dog foretage en tandrensning for at give blegemidlet de bedste vilkår for at trænge ind i tanden ved at fjerne overfladisk snavs.

Derefter foretages der aftryk af dine tænder i både over- og undermunden, som benyttes til at fremstille en tandskinne, som du fremover kan benytte til dine tandblegningsbehandlinger. Når skinnen er fremstillet, booster tandlægen blegningsprocessen med en særlig lysaktivering – og herefter fortsætter du selv din tandblegning derhjemme.

Det gør du ved at anvende din blegegel i kombination med blegeskinnerne en gang om dagen i 2 timer. Behandlingen kan foregå i 7 til 14 dage og du kan stoppe, når dine tænder har opnået den lyse nuance, du ønsker.

Du kan finde priser på tandblegning hos tandlægen her.

Pas på dine nye hvide tænder

Resultatet af din tandblegning holder længst, hvis du følger nedenstående råd:

 • Børst dine tænder grundigt to gange om dagen med en tandpasta, der har et højt indhold af fluor.
 • Brug tandtråd dagligt for at mindske risikoen for at misfarvninger og snavs samler sig mellem dine tænder.
 • Undgå eller begræns mad og drikke som kan misfarve tænderne.
 • Undgå rygning.

Skulle dine tænder alligevel få brug for mere hjemmeblegning, kan du selv genoptage behandlingen, når det passer dig. Du kan også kontakte din tandlæge igen, hvis du har brug for et boost eller mere blegemiddel.

Læs mere

Sundhed

Den bedste bronzer til din hud

Smuk kvinde modtager behandling

En god bronzer giver din hud en solbrun glød, uanset om det er sommer eller vinter. Bronzeren er garanteret allerede en del af din faste makeuprutine, men vidste du, at den udover at få din hud til at se sunkissed ud, også kan bruges til contouring? Den kan altså også konturere dit ansigt og give mere dybde. Men har du valgt den rigtige bronzer til dit ansigt? Sørg for en god bronzer, der passer til dit behov. Her får du tips til, hvad en god bronzer skal kunne, og hvad du kan bruge den til.

Tone, holdbarhed og kvalitet

En god bronzer skal først og fremmest passe til din hudtone. Vi er alle forskellige, og det er generelt meget individuelt, hvilke farver, der passer bedst til os, når vi taler om makeup. Du kan derfor prøve nogle forskellige nuancer på din hud i forretningen, eller du kan nøjes med at holde dem op til dit ansigt og se i spejlet, hvilken tone, der komplimenterer dig bedst.

Bronzeren skal desuden være holdbar og gerne blive siddende hele dagen. De fleste bruger i forvejen lang tid på at lægge makeup om morgenen, og vi gider derfor ikke ud og friske den op flere gange i løbet af dagen. En god bronzer skal også være nem for dig at påføre. Er du eksempelvis vant til en fast pudder, skal du gå efter den fremfor en creme eller stick. Bronzeren skal nemlig tilføre en naturlig, sunkissed glød og må ikke se for malet ud.

Skjul, fremhæv og form dit ansigt med bronzeren

Bronzeren er en let måde at konturere dit ansigt på, hvis du ikke er til alt for meget makeup, og det helst skal gå lidt hurtigt. Den mørke tone fra bronzeren kan nemlig bruges til at lave mørke skygger, som giver dit ansigt mere dybde. Du kan eksempelvis fremhæve dine kindben og gøre næseryggen slank på denne måde. Skal din contouring have ekstra god effekt, kan du kombinere bronzeren med en highlighter. Ligesom med tøj skjuler det mørke, mens det lyse fremhæver. Highlighteren skal du derfor lægge ovenpå kindbenet, mens bronzeren skal lægges under kindbenet og skabe skyggen. Hvis du ikke allerede har prøvet det, er det bare med at komme igen. Du vil blive overrasket over effekten.

Skal en god bronzer være dyr?

Selvom man ofte kan lokkes til at tro, at dyr makeup også er det bedste, er det ikke altid sådan, det forholder sig. Den dyre makeup er ofte god, men der findes også mange billige produkter, der kan gøre arbejdet. Ofte bunder den høje pris nemlig i mærket på produktet i stedet for produktets egenskaber. Dog er det altid en god idé at kigge på ingredienslisten, da vi helst ikke vil have for meget skidt ind i huden gennem makeup. Er din hud meget sensitiv og bliver den let påvirket af de produkter, du bruger, bør du gå efter mineralsk bronzer, der er uden parabener og parfume.

Læs mere

Sundhed

Hvordan holder jeg mine vipper smukke og sunde?

Flotte vipper

Drømmen om smukke og velplejede vipper er til stede hos de fleste kvinder – derfor bliver ovenstående spørgsmål stillet ret ofte. Det er begyndt at blive rigtig populært at have lange og smukke vipper, men det er ikke altid så nemt at få dem uden at bruge en masse makeup og andre skønhedsprodukter. Heldigvis er der en måde at få både smukke og sunde vipper på én gang.

Der er kun én rigtig ting at gøre

Det kan godt blive svært i længden at holde sine vippe både smukke og sunde. Det kommer i første omgang an på, hvordan man fortolker ordet smuk. Der er mange kvinder, der synes, at deres vipper først er smukke, når der er lidt mascara på dem. Men hvis man bliver ved med at pynte sine vipper med makeup, så er der stor risiko for at skade dem eller sågar at tabe dem, hvis man ikke tager sig nogle vigtige forholdsregler.

Så hvordan holder du dem smukke og sunde på samme tid? Du kan blandt andet prøve med noget naturligt olie eller nogle cremer. Andre prøver at bruge noget bestemt mascara, der hjælper med at holde ens vipper sunde, mens man har mascara og andet øjenmakeup på.

Den – måske – bedste metode for at få pænere vipper er gennem et lash lift. Der er tale om et naturligt buk på ens vipper, der gør dem længere og langt mere fyldige. Det er den perfekte måde at holde sine vipper både smukke og sunde uden at skulle gøre noget ekstra. Få et naturligt look med lash lift og lad alle dine veninder (og dig selv) blive imponerede.

Overvej at få et naturligt lash lift

Der er mange forskellige grunde til, at du burde overveje at få et lash lift. Hvis du for eksempel gerne vil have et mere naturligt look uden makeup, eller hvis du er træt af at lægge øjenmakeup hver dag. Det kunne også være, at du bare gerne vil have nogle længere vipper, fordi dine er for korte efter din smag.

Før i tiden var du bare nødt til at acceptere, at dine vipper var korte, men i dag findes der noget, som hedder en vippetekniker. Det er den perfekte mulighed, hvis du gerne vil have både smukke og sunde vipper, som er længere og mere fyldige end dine egne.

Det er kun en enkelt aftale væk, og så behøver ikke at bekymre dig om noget. Du kan nemlig have øjnene lukket under hele behandlingen og kan dermed nyde det fra start til slut.

Læs mere

Sundhed

Sådan kommer du ud af dit alkoholmisbrug

Alkoholiker

Ingen misbrug er lette at komme ud af – og alkoholmisbrug er ingen undtagelse. Der er dog hjælp at hente, uanset om man har haft et misbrug i 10 måneder eller 10 år. Vi råder til at skride til handling så hurtigt som muligt, så man ikke tager mere fysisk og psykisk skade end højst nødvendigt. Du skal ikke kun starte i behandling for din egen skyld, men også for dine pårørendes skyld, som med garanti savner den person, du var, inden du faldt i den frygtelige alkoholfælde.

Du føler formentlig, at du har spildt en stor del af dit liv på at drikke den ene flaske vodka efter den anden, men glem ikke følgende; det er aldrig for sent at gøre noget. Du kan stadig nå at skabe det liv og den hverdag, som du har drømt om siden barns ben. Læs guiden og bliv inspireret til at tage kontrollen over dit liv igen.

Gør brug af professionel alkoholbehandling

I dag er der masser af muligheder for at blive behandlet for alle tænkelige misbrug – lige fra alkoholmisbrug og stofmisbrug til pillemisbrug. Desværre tyder meget på, at rigtig mange ikke er klar over, hvilke effektive tiltag der findes derude. Det er en skam, da mange alkoholikere ville kunne gå en meget mere lovende fremtid i møde, hvis de fik øjnene op for behandlingsmulighederne. Anonym alkoholafvænning er et af de tiltag, man bør overveje at benytte sig af, hvis man gerne vil have hjælp uden at blive registreret osv.

Sundhedsloven / gratis alkoholbehandling

Du bliver positivt overrasket, hvis du tror, at det koster en formue at komme i behandling for et alkoholmisbrug. Det er nemlig ikke tilfældet. I henhold til Sundhedsloven har alle ret til gratis og anonym behandling inden for 14 dage. Du behøves i øvrigt ikke at vælge din egen kommune, men kan sagtens søge mod andre kommuner i forbindelse med behandlingen.

Selvom alle alkoholikere burde takke ja til gratis alkoholbehandling, så er det en kendsgerning, at det er 100 % frivilligt, om man vil benytte sig af tilbuddet. Ønsker du derfor en bedre fremtid for dig og din familie, så skal du selv være villig til at springe ud i det. Du kan med god grund kontakte din kommune for at blive klogere på behandlingsmulighederne.

Læs mere

Sundhed

De mest almindelige hårproblemer blandt kvinder

Pleje af hår

Man kan næsten ikke tale om kvinder uden at komme ind på hår – og omvendt. Realiteten er nemlig den, at alle kvinder har en stor kærlighed til hår – i særdeleshed deres eget. Derfor er det ikke så mærkeligt, at mange kvinder bliver både kede af det, frustrerede og desperate, når de oplever diverse hårproblemer.

I dag har vi besluttet os for at skrive en artikel om de mest almindelige hårproblemer, hvor vi vil komme ind på, hvor udbredt problemerne er, og hvordan man løser dem på bedst mulig vis.

Fedtet hår

Fedtet hår er ingenlunde et ukendt fænomen – hverken blandt mænd eller kvinder. Faktisk oplever langt de fleste mennesker at have fedtet hår i kortere eller længere perioder. Ingen føler sig hverken tiltrækkende eller sexede med fedtet hår, hvorfor man helt naturligt vælger at afprøve forskellige metoder. Desværre er ikke alle metoder lige givende, hvorfor du efter adskillige behandlinger stadig kan kæmpe med fedtet hår, hvis du er uheldig.

Mange tror, at man får fedtet hår, fordi man bader for sjældent, men det kan faktisk også skyldes, at man vasker sit hår for ofte. Udfordringen er stor, men fortvivl ej; fedtet hår behandles med hårkur og shampoo. Det er bestemt ikke raketvidenskab.

Hårtab

Stort set alle kvinder deler en stor frygt; frygten for at tabe deres hår. Det er uden tvivl noget af det værste, som kan ske for en kvinde, uanset hvor forfængelig man måtte være. Hårtab er af en eller anden grund et stort tabu, hvorfor mange kvinder ikke søger hjælp, i frygt for hvad andre vil tænke. Omkring 30 % af alle kvinder oplever hårtab i nogen eller svær grad i løbet af livet. Derfor står du på ingen måde alene med dette.

Hårtab hos kvinder kan bl.a. skyldes graviditet, arv, stress og vitaminmangel. Uanset årsagen kan og bør man søge professionel hjælp. Du kan starte med at lægge vejen forbi lægen, som helt sikkert har nogle bud på, hvad du kan gøre.

Slidt hår

Slidt hår er ligeledes et stort problem for mange kvinder. Især kvinder med langt hår oplever dette. Det hænger helt naturligt sammen med, at langt hår er gammelt og derfor ikke er lige så stærkt og sundt som nyt hår. Løsningen kunne være at klippe sig korthåret, men det er selvfølgelig ikke et must. For at skabe et sundere hår kan du med god grund holde dig fra at bruge glattejern, føntørrer og elastikker, som alt sammen har en negativ indflydelse på hårets tilstand. I stedet bør du bruge proteinshampoo, serum, balsam og evt. en god proteinkur. Endvidere bør du undgå at vaske dit hår alt for tit. Der er ingen grund til at vaske det hver dag.

Læs mere

Populære indlæg