Følg os

Sundhed

Cykling kan være med til at forebygge stress

Hovedpine

Danmark er et land, hvor vi er helt vilde med cykling. Cyklen er et foretrukket transportmiddel – både i forhold til at komme fra a til b – men også som træning. Det er især i de større byer, hvor cyklen er meget populær, eftersom det er nemmere at komme frem sådan, da vi har misundelsesværdige gode cykelforhold i Danmark.

Faktisk er Danmark et land, hvor rigtig mange internationalt skeler til, for at blive inspireret af den cykelkultur som vi har skabt herhjemme.

Som samfund er man bevidst med de mange fordele ved cykling, hvorfor man prøver at gøre det populært.

Det kræver både at man som land skaber nogle forhold der er attraktive for cyklisterne, men også at der sættes fokus på det udbytte man som cyklist har af at vælge cyklen.

Ligeledes fungerer det også altid godt, hvis virksomhederne sætter fokus på motionen. Man ved gennem forskning, at motion har en positiv effekt på ens medarbejdertrivsel.

Cykling som motionsform

Det er ikke kun godt for din motion at anvende cyklen. Det hjælper nemlig også på det mentale helbred. Det giver mere overskud i hverdagen, og er dermed også stressforebyggende. Stress er et stort problem, men man kan selv være med til at forebygge at det opstår.

Ofte handler det om at man har for mange ting mellem øerne. Og at have travlt, behøver heller ikke at være en dårlig ting. Det er bare vigtigt, at man kan skelne mellem positiv og negativ stress

Positiv stress er der hvor man trives i at have travlt, og glæder sig til at stå op om morgenen for at gå på arbejde. Negativ stress er hvis man modsat ikke glæder sig, men i stedet sætter undskyldninger op for sig selv, og har en dårlig fornemmelse i maven.

Føler man en negativ stress, er det vigtigt at man stopper op og lytter til sin krop. Det er ofte kvinder som er bedst til dette, hvor man mænd måske mere ignorerer følelsen og blot fortsætter med at køre på i et for højt tempo. Dette er meget risikabelt, da stress er en meget alvorlig sygdom.

Find din cykel online

Har du endnu ikke ny cykel, eller er den gamle blevet for slidt, er det måske værd at tage et kig på en ny cykel. Der kan efterhånden fås rigtig mange forskellige slags modeller på markedet, hvilket også gør at der en noget til enhver smag.

Der er altså ingen undskyldning for ikke at komme afsted.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kærlighed

Kvinde – kend din krop

Kvindekroppe

Sådan lyder en bogtitel på en bog af rødstrømpe aktivist og feminist Karen West. Bogen udkom første gang i 1975, og er en håndbog omkring kvindekroppen. Selvom det er længe siden at bogen udkom er titlen stadig yderst aktuel.

Dette kan forstås på mange måder, men i dette tilfælde handler det om sex. Fordi hvis du som kvinde kender din krop godt, vil du også være klar over hvad du tænder på og hvad du synes føles godt. Dette kan være rigtig godt så du kan guide din partner til det bedste sex mellem jer to, men det er bestemt også godt når du skal klare ærterne selv. Hvilket sexlegetøj tænder du på? Og hvor vil du gerne stimuleres?

Åbenhed med omtanke

Der findes ufatteligt meget sexlegetøj på markedet i dag. Der findes sexlegetøj til kvinder, til mænd og til par. Sexlegetøj er ikke længere så tabubelagt et emne som det har været, og efterhånden er det sådan at artikler, guides og reklame for sexlegetøj kan findes flere steder.

Sexlegetøj er endda noget som nogen putter på ønskelisten til jul og fødselsdage. I manges øjne er det rigtig positivt at det er blevet sådan. Kvinder skal ikke skamme sig over at have seksuelle lyster, eller over at de tilfredsstiller sig selv.

Du skal selvfølgelig stadig være opmærksom på at du ikke er alt for åben omkring dit sexlegetøj. Mange arbejdsgivere er begyndt at tjekke potentielle medarbejdere ud på eksempelvis Instagram og Facebook, og hvis det første de ser er masser af billeder af dit sexlegetøj liggende på en seng, kan det godt have en konsekvens for om du får jobbet. Fjordavisen.nu har en artikel om lige netop dette emne liggende nu.

Sexlegetøj til kvinder

Som nævnt ovenfor, findes der rigtig meget sexlegetøj. Der findes til blød sex, hård sex, og til sex lige midt imellem. Der findes dildoer i alverdens former, størrelser og farver. Sexlegetøj til kvinder, og sexlegetøj generelt er blevet en kæmpe industri, og der findes både masser af online shops og fysiske butikker rundt omkring i landet.

Hvad skal jeg vælge?

Netop fordi der findes så meget forskelligt sexlegetøj, kan det være svært at finde ud af hvad du skal vælge. Det første du kan gøre er at læse om de forskellige ting på internettet. Her kan du få en rigtig god ide om hvad de hver især kan gøre for dig. Du kan også vælge at spørge dine veninder til råds. Måske har de noget de gerne vil anbefale.

Når du har guidet dig lidt ind på hvad det er du går efter, så er der ikke andet at gøre end at prøve dig frem. Mange kvinder har ikke kun en enkelt dildo, men flere forskellige slags. Måske har de en lidt større silikone dildo. Måske har de en dildo der kan vibrere. Mini vibratorer er blevet meget populære også. Mange kvinder vælger også en dildo der kan stimulere flere steder på en gang. Hvem husker ikke da Charlotte i Sex and The City, opdager magien ved den dildo det hedder “The Rabbit” som stimulerer 2 steder på en gang.

Er du i et forhold?

Hvis du er i et forhold, og du gerne vil give din partner muligheden for at forkæle dig ekstra meget, findes der også forskelligt sexlegetøj her. En af de ting det virkelig er blevet populært blandt par, er en lille mini dildo kaldet ægget. Det der gør ægget interessant for par, er at ægget kan styres med en fjernbetjening.

Det vil sige at din partner kan styre hvornår ægget skal vibrere, og med hvor høj intensitet.

For nogle kan dette være en rigtig spændende og pirrende leg ude i offentligheden. Sæt ægget op og gå en tur langs søerne i København, og lad så din partner styre ægget. Dette er utrolig godt forspil for jer begge og vil helt sikkert gøre jer klar til at komme hjem under dynen, eller måske når i ikke engang ind til sengen.

Læs mere

Bolig

Gør dit køkken og din livsstil sundere

Saftpresser

Ligger der lidt for meget slik i dine skuffer? Er der lidt for meget smør på brødet? Holder pizzabuddet lidt for ofte uden for døren? Du har måske, ligesom mange andre, overvejet at lave om på madvanerne. Det kan virke som en umulig opgave at overvinde, da du konstant bliver bombet med alle former for usunde tilbud. Slikket ligger altid på lur foran butik-kassen, smørret er altid på tilbud, pizzastedet ligger lige rundt om hjørnet. I de fleste tilfælde er det nærmest lettere at vælge det usunde valg, da dit miljø altid er påvirket af det usunde, og det sunde har sjældent den samme positur i folks hverdag. Det gælder derfor om at gøre det sunde til en tilbagevendende del af din hverdag – omring dig selv med sunde muligheder frem for usunde. Den nemmeste måde at gøre dette på er at starte derhjemme i køkkenet. Indret dit køkken således at det sunde er prævalent – f.eks. med et AUBO køkken som rammerne.

Sådan gør du dit køkken sundere

Hvis du formår at gøre dit køkkens rammer sundere, bliver det også nemmere for dig at tage de sunde valg, da de usunde muligheder ikke længere er inden for armslængde i skufferne eller køleskabet. Og hvordan gør du så køkkenet sundere? Det er der mange bud på, hvoraf du selv kan give eksemplerne dine personlige justeringer, så de passer til dig og dit liv.

 • Køb mindre – ikke mængden, men størrelsen. Hvis du laver mad i en mindre pande eller spiser af en mindre tallerken, så spiser du også mindre. Vores hjerner lever stadig i stenalderen, så når vi ser en fuld tallerken foran os, har vi et instinkt, der siger, at vi skal spise op – for vi ved ikke, hvornår vi kommer til at spise igen.
 • Sæt tallerkener eller skåle med frugt frem. Hvis du på et tidspunkt bliver lidt snack-sulten, kan du hurtigt tage et stykke frugt i stedet for at rode efter noget mere usundt.
 • Brug silikoneforme til bagning. Silikoneformene gør, at du ikke behøver bruge store mængder af fedt.
 • Du kan eventuel anskaffe madlavningsbøger med sunde opskrifter til køkkenet.
 • Få slikket helt ud af køkkenet. Hvis der ikke ligger noget parat, er der langt mindre sandsynlighed for, du spiser noget. For du har nok ikke tænkt dig at køre helt ned i Fakta og købe noget.

Tag et skridt ad gangen – og en frugt ad gangen

Det kan for mange være svært at lave en kold tyrker fra den ene dag til den anden og skifte alt slik ud med frugt osv. Prøv derfor at lave en gradvis omskiftning, så du får tid til at omvende dig til den sunde livsstil. Folk der lavere denne gradvise omstilling holder ofte længere i det sunde liv end dem, der sigter efter at tage en 6 ugers slankekur. Til sidst skal det dog også nævnes, at der intet er i vejen for noget usundt i ny og næ. Det er det overordnede billede, der tæller.

Læs mere

Livsstil

Sådan styrker du dine bækkenbundsmuskler

Gravid kvinde træner

I dag skal det ikke handle om muskler i al almindelighed, men meget specifikt om bækkenbundsmuskler, som der er al mulig god grund til at træne. Hvordan, hvorfor og hvor meget skal man træne sine bækkenbundsmuskler? Det er alt sammen noget, vi vil komme ind på i denne guide. Er du nysgerrig på emnet, så læn dig tilbage og nyd læsningen. Måske lærer du noget nyt i dag.

Derfor skal du træne dine bækkenbundsmuskler

Du har sikkert en god veninde, søster eller kollega, som træner sine bækkenbundsmuskler, men hvorfor er det overhovedet nødvendigt at træne dem? Det er et godt spørgsmål, som vi meget gerne vil give dig et brugbart svar på. Du skal jo gerne se idéen i at bruge tid på denne særlige form for træning.

Du kan formentlig opnå følgende gennem målrettet træning:

 • En flottere holdning
 • Et bedre sexliv
 • En forbedret evne til at holde på vandet (ufrivillig vandladning er meget udbredt)
 • Færre komplikationer forbundet med graviditet og fødsel

Som du kan læse dig frem til, er der oceaner af gode grunde til at træne de kære bækkenbundsmuskler. Bækkenbundsmusklerne kan trænes på mange måder, hvilket vi selvfølgelig kommer yderligere ind på.

Sådan træner du disse muskler

Nu ved du, hvorfor det er klogt at træne bækkenbundsmusklerne. Næste spørgsmål er så bare, hvordan du skal gribe træningen an. Du har for længst lært at træne dine arme, mave og ben, men hvad med bækkenbundsmusklerne? Der er du muligvis på bar bund.

Ønsker du at styrke din bækkenbund, så kan vi varmt anbefale dig at sætte tid af til træningen i din travle hverdag. Du behøver ikke at bruge meget mere end 5-10 min. pr. gang. Du kan gøre følgende for at styrke din bækkenbund:

 • Massér underlivet blidt
 • Udfør forskellige knibeøvelser (både stående, liggende og siddende øvelser)

En knibeøvelse er ikke bare en knibeøvelse. Der findes rigtig mange forskellige knibeøvelser. Disse repræsenterer forskellige sværhedsgrader og bør udføres i den rigtige rækkefølge for maksimal effekt. Få evt. en personlig træner eller fysioterapeut til at præsentere dig for de mange forskellige øvelser.

De bedste træningsredskaber

Man kan som udgangspunkt godt træne sin bækkenbund uden at investere i en masse forskellige træningsredskaber. Der findes ikke desto mindre en række nyttige redskaber til dette formål. Disse nævner vi kort herunder:

 • Bækkenbundskugler
 • Bækkenbundstræner (en særlig elektronisk enhed, som bruger elektriske impulser)
 • Træningsmåtte
 • Træningsbold

Da nogle af øvelserne skal udføres siddende, vil det også være en fordel at have en stol inden for rækkevidde. Det vigtigste redskab til denne træningsform er uden sammenligning de populære bækkenbundskugler, som kan købes på nettet til konkurrencedygtige priser.

Læs mere

Livsstil

Få et godt liv trods kroniske smerter

Utilpas kvinde

Det er lettere sagt end gjort at definere et godt liv. De fleste kan dog nikke genkendende til, at dét at være plaget af smerter ikke ligefrem har en positiv indvirkning på ens livskvalitet. Dermed ikke sagt, at man ikke kan være glad for livet, blot man bruger meget tid og energi på at tackle ens smerter.

Denne artikel er skrevet til dig, som døjer med akutte eller kroniske smerter. Du kan ikke læse dig til et bedre liv, men følger du vores tips, så er det meget sandsynligt, at du vil gå en lovende fremtid i møde. Måske bliver du smertefri en skønne dag.

Investér i professionel smertebehandling

Drømmen om et smertefrit liv er måske ikke så fjern som først antaget. Der er i hvert fald rig mulighed for at prøve kræfter med forskellige behandlingsformer. En professionel smertebehandling er et vidt begreb, hvorfor det vil give mening at snævre sig lidt nærmere ind på, hvilke muligheder der er. Du kan for eksempel overveje at starte på et psykomotorisk behandlingsforløb, som i grove træk handler om bevægelse, afspænding og kropsbevidsthed. Du kan læse alt om behandling af kroniske smerter på nettet. Der findes ingen mirakelkure, men mon ikke du vil kunne få glæde af nogle af de mange professionelle behandlinger.

Få masser af søvn og hvile

Ønsker du dig en bedre hverdag med færre smerter, så er det alfa og omega, at du prioriterer din søvn højt. Du har nemlig brug for masser af søvn og hvile, hvis du døjer med kroniske smerter. Smerterne vil helt naturligt tære på dit energiniveau, hvorfor du har brug for mere søvn og hvile end gennemsnittet. Foruden en lang og uforstyrret nattesøvn på 8 timer, så kan der være god idé i at tage nogle powernaps i løbet af dagen. En powernap skal optimalt set have en varighed på 10-25 min. – helst ikke mere end det.

Hold dig i gang og spis sundt

Som smertepatient har du brug for at røre dig og holde dig i gang – nøjagtigt ligesom alle andre mennesker. Daglig fysisk aktivitet er vigtigt, men om du går, løber, cykler eller dyrker yoga er ikke så afgørende. Det vigtigste er, at du sætter tid af til sport og motion i din hverdag.

At leve sundt indebærer selvfølgelig også at spise sundt. Du skal i den anledning aldrig gå ned på frugt og grønt, som er spækket med vitaminer, mineraler og enzymer. Alt dette kan hjælpe dig på jagten på en fremtid med færre smerter og højere livskvalitet.

Vi tror på dig.

Læs mere

Livsstil

Gør drømmen om en flottere og friskere hud til virkelighed

Frisk hud

Man behøver ikke at være nogen beauty guru for at gøre drømmen om en flot og frisk hud til virkelighed. Faktisk kræver det ikke nogen særlig indsats fra din side. I dette blogindlæg vil vi komme med en række kvalificerede bud på, hvordan du giver din elskede hud et friskt pust. Du har al mulig god grund til at fortsætte læsningen.

Få foretaget en professionel ansigtsbehandling

Som enhver anden forfængelig kvinde bør du unde dig selv og din hud en professionel ansigtsbehandling fra tid til anden. Man kan gøre meget på egen hånd, men skal man for alvor gøre noget godt for ens hud, så bør man booke tid til en ansigtsbehandling. Clinique Camille er en af de klinikker, man kan lægge vejen forbi, hvis man er bosat i landets stolte hovedstad. Her er der nemlig mulighed for at få foretaget en masse givende behandlinger.

Undgå at blive solskoldet

Det siger næsten sig selv, at det er uhensigtsmæssigt at blive solskoldet. Desværre undervurderer mange konsekvenserne af at blive forbrændt af solens stråler. Det er en skam. Faktum er nemlig, at solens stråler påvirker cellefornyelsen og kollagenproduktionen. Det går hårdt ud over din hud. For at undgå dette bør du altid bruge solcreme med mindst faktor 20 på udsatte steder. Det er især vigtigt, at du bruger solcreme i ansigtet, i særdeleshed på næsen, ørerne og panden, som alle er meget udsatte områder. Du kan endvidere gøre klogt i at bruge kasket.

Gå aldrig ned på væske

Dernæst er det vigtigt at indtage masser af væske. Optimalt set skal man indtage mellem 2 og 3 liter vand om dagen. Indtager du ikke tilstrækkelig meget væske, så risikerer du, at din hud tørrer ud. Drømmer du derfor ikke om tør hud, så må du aldrig gå ned på væske. Når vi skriver væske, så mener vi naturligvis vand, som ikke kan erstattes af sodavand, alkohol eller andre væsker. Vand er uden tvivl den bedste væske for huden og kroppen.

Sørg for at få mindst 8 timers søvn

Du kan sove dig til en pænere hud.  

Ja, du læste rigtigt; det er muligt at sove sig til en pænere hud. Det er en realitet, at huden regenererer om natten, hvorfor det er alfa og omega, at den får tid og ro til dette. Ikke alle mennesker har brug for lige meget søvn, men en god tommelfingerregel lyder på, at man skal sove 8 timer hver nat. Der er kun gode grunde til at prioritere sin søvn.

Læs mere

Sundhed

Gode råd til dig med blødningsforstyrrelser

Bange kvinde

Oplever du ofte blødningsforstyrrelser, kan det skyldes mangel på jern. Vi anbefaler i alle henseender, at du i første omgang går til egen læge for at finde kilden til problemet og derefter en løsning.

Dog kan én af årsagerne sagtens skyldes mangel på jern i kroppen, og af denne grund kan din krop ikke danne de ellers regelmæssige blødninger.

Kraftig menstruation kan medføre jernmangel

Som kvinde kan det være nødvendigt at tilføre jerntabletter til den daglige kost, idet hård fysisk træning og menstruation kan give anledning til jernmangel i kroppen. Er man ikke opmærksom på dette, kan det medføre blødningsforstyrrelser for kvinden, hvilket der skal tages affære på.

Jerntabletter, såfremt det er anbefalet af din læge, kan være med til at genopbygge det optimale niveau af jern i kroppen, således at du fortsat kan træne og lade din krop udstå fysiske prøver. Du kan hos kosttilskudguiden.dk læse meget mere om disse jerntabletter.

Hvorfor er jern så vigtigt?

Jernet i blodet er helt essentielt for, at specielt sportsudøvere kan blive ved med at dyrke sport på højt plan. Jernet i blodet er med til at binde den nødvendige mængde ilt til de enkelte blodlegemer og derfra føre dem rundt til resten af kroppen, efter at lungerne har optaget ilten. Denne funktion er helt essentiel for, at du kan blive ved med at dyrke din sport uden større komplikationer. Det er så at sige et kredsløb, der skal holdes i gang konstant, og lider du af jernmangel, vil du typisk opleve hovedpine, dalende energi og i mange tilfælde også blødningsforstyrrelser.

Hvordan undgår jeg at lide af jernmangel?

Dette spørgsmål bliver vi ofte stillet, og det kan siges helt simpelt. Hold øje med, om din fysiske udholdenhed forbliver den samme, og om du i en periode oplever hovedpine i højere grad end normalt.

For kvinder gælder det om at holde øje med, om de månedlige blødninger forløber regelmæssigt. Skulle dette ikke være tilfældet, anbefaler vi naturligvis at søge egen læge og få de nødvendige svar med herfra. Efterfølgende kan det være en god idé at undersøge dine muligheder for at afprøve særlige jerntabletter, der har til formål at opretholde det naturlige niveau af jern i kroppen.

Det er dog altid vigtigt at rådføre sig med sin læge om, hvor lang tid disse tabletter skal indgå i kosten, da det kan variere fra person til person. Har jerntabletterne hjulpet, vil du opleve et øget energiniveau i din træning og højst sandsynligt formindsket hovedpine. Som kvinde vil du også opleve en tiltrængt regelmæssighed i dine blødninger.

Læs mere

Sundhed

Derfor skal du fokusere på dit kondital

Sund kvinde

Er du en blandt mange, som har stødt på både kondital og kondition, men er usikker på, hvad disse to begreber står for? Det kan være svært helt præcist at vide, hvad begrebet kondital i virkeligheden betyder. De fleste af os ved dog, at det har en tæt forbindelse til kondition, og jo bedre kondition vi har, desto bedre er vi til at præstere på løbebåndet eller i svømmehallen.

Nedenfor kan du lære mere om, hvordan man beregner ens kondital, samt hvorfor det netop er så vigtigt at holde styr på dette, hvis man er vild med at dyrke motion og går op i at leve et sundt liv. Du vil i denne artikel kunne finde frem til, hvordan dit kondital beregnes samt et par gode råd til, hvordan du kan forbedre dit kondital endnu mere.

Hvad er et kondital?

Et kondital er et udtryk for, hvor meget ilt et menneske kan optage pr. kilo kropsvægt. En sådan måling skal foretages under forhold, der kan måle den eksakte mængde ilt, du optager, mens du er i bevægelse. Ikke desto mindre er dette begreb vigtigt at have for øje, idet det udtrykker, hvor god din krop er til at optage ilt og omdanne denne til energi. Der sker nemlig det, at når du optager ilt, så løber det i første omgang gennem lungerne, ud til hjertet og til sidst ud til blodets celler. Her sker der en kemisk proces, hvor blodets celler optager ilten og omdanner det til energi. Denne mængde energi er den, vi bruger, når vi udfører hårdt fysisk arbejde. Ergo er den mængde ilt, vi optager, intet mindre end uundværlig, når vi dyrker motion.

Hvis du vil forbedre dit kondital, kan dette gøres enten ved at forøge den mængde af ilt, din krop kan optage, eller ved at tabe dig, således at din samlede kropsvægt falder. Da både kropsvægten og mængden af ilt er sigende for konditallet, er dette måden, hvorpå du kan forbedre dit kondital.

Hvad er sammenhængen mellem kondition og kondital?

Sammenhængen mellem disse to begreber er meget ligetil; konditallet påvirker din kondition. Lige så vel som konditallet udtrykker din evne til at optage ilt, så udtrykker din kondition din evne til at bruge den mængde energi, den optagede ilt producerer. Dermed har du altså en god kondition, hvis du kan optage store mængder af ilt i situationer med hårdt fysisk arbejde.

Læs mere

Sundhed

Fem gode grunde til at indtage fiskeolie

Fiskeolie

Fiskeolie er et sundt tilskud til din daglige kost. Derfor er der også mange gode grunde til at indtage fiskeolie. Er du ikke overbevist om, hvorvidt det er en nødvendighed, så følger der herunder fem gode grunde.

1. Det er sundt for hjertet

Et regelmæssigt indtag af omega 3-fedtsyrer minimerer risikoen for hjertesygdomme. Flere undersøgelser har vist, at risikoen for et hjerteanfald bliver formindsket af et optimalt indtag af omega 3-fedtstyrer. Det gælder også hos patienter, som tidligere har været ramt.

2. Forebygger og lindrer leddegigt

Omega 3 har en række antiinflammatoriske egenskaber. Det ses bl.a. også hos hvidløg, ingefær og kål. Det er ensbetydende med, at det er med til at mindske mængden af inflammation i kroppen. Det er en særlig form for betændelsestilstand i kroppen. Det er også derfor leddegigt er en inflammatorisk sygdom.

3. Forebygger depression

Det er ikke alle, der er klar over det, men depression opstår tit samtidig med diverse former for inflammatoriske tilstande i kroppen. I og med, at fiskeolie virker antiinflammatorisk, så bidrager det også til forebyggelse af depression. Det er derfor også én af de klare fordele ved at indtage piller med fiskeolie.

4. Mindsker mængden af fedtstoffer i blodet

Det kan virke en kende absurd, at det er muligt at mindske mængden af fedtstoffer (kaldes for triglycerider) i blodet ved at indtage et fedtstof. Omega 3-fedtsyrer kan dog være med til at sænke den forholdsmæssige andel af fedtstoffer i blodet. Det er selvfølgelig også en fordel, der er værd at tage med.

5. Er vigtigt for hjernens udvikling og funktion

Din hjerne består af 60 % fedt. Derfor er gode fedtsyrer essentielle i forhold til at skulle stimulere hjernens udvikling og funktion. Der er flere forskere, der har sat forbindelse mellem fedtfattig kost og udvikling af demens og andre hjernesygdomme.

Derfor er omega 3-fedtstyrer et vigtigt indtag. Det er dog særligt vigtigt for børn, da deres hjerne udvikles meget i løbet af opvæksten. Det er også set, at tilskud i form af fiskeolie har været med til at reducere antal tilfælde af ADHD, angst og depression blandt børn.

Mange grunde til at indtage fiskeolie

Derfor er der mange gode grunde til at indtage naturlig fiskeolie som kosttilskud. Det er ikke blot noget, du selv bør gøre, men du bør ligeledes introducere dine børn for dette. Som angivet herover, så er fiskeolie nemlig særligt vigtigt for børn. Ergo er fiskeolie en god investering.

Læs mere

Artiklen indeholder reklame

Populære indlæg