Følg os

Kærlighed

4 bud på gaver til din veninde

Gaver

Din veninde skal forkæles med en gave, som viser at du holder af hende, hvorfor du søger inspiration hertil. Lad du inspirere af disse 4 bud på den perfekte gave til din veninde.

Din veninde skal fejres og du vil gerne give hende en uforglemmelig gave, som fortæller at hun betyder meget for dig. Det kan være at du skal finde en gave, hvor I får en fælles oplevelse ud af det, og som I senere kan se tilbage på og mindes med smil.

Har hun fødselsdag, er det jul eller vil du bare gerne overraske hende med en gave, som hun med sikkerhed vil blive glad for, kan du her finde inspiration til den perfekte gave til din veninde – der er noget for enhver smag.
Det eneste du skal, er bare at beslutte dig for hvilken en du synes hun skal have.

#1: Gavekort til en tur ud og spise

Der er ikke noget mere hyggeligt end en god dag sammen med sin gode veninde, hvor I afslutter dagen sammen med en god madoplevelse. Så hvorfor ikke besøge Danmarks madmekka, som boomer af hyggeligt indrettede restauranter, som byder på velsmagende mad, Odense.

I Odense kan I shoppe dagen lang, gå lange ture, drikke kaffe i en af de mange flotte parker for afslutningsvist at besøge en af de bedste restauranter og spisesteder i Odense, som garanterer jer en hyggelig og velsmagende madoplevelse.

#2: Luksus wellness ophold for to

Skal din veninde (og dig selv) rigtig forkæles ved at have den helt store omgang luksus, kan du invitere hende på et luksus wellness ophold over en weekend. Bliver det for dyrt for dig, kan du også vælge at i blot skal have en enkelt spa dag sammen.

Med et wellnessophold eller en dag i spa, vil I sammen kunne slappe af, nyde hinandens selskab og få snakket alt det igennem I ikke nåede sidst, alt imens I får massage og champagne.

#3: Gavekort til et malerkursus

Er din veninde den kreative type eller vil du gerne udfordre hende, kunne det være en god idé at give hende et gavekort til et malerkursus. Her vil I få feedback, inspiration og lære nye metoder til jeres værker.

Synes du det lyder spændende, så giv din veninde et gavekort hertil, tag hende under armen, så I sammen kan øve jeres kreative malerkundskaber – og er I heldige, kan det være at en nøgenmodel kigger forbi.

#4: Gavekort til en tur på havet

Vil du gerne give din veninde en naturskøn oplevelser, kan du med fordel give hende et gavekort til en tur på havet med båd, hvor I sammen kan opleve vinden susen og bølgerne skvulpe mod båden.

Du kan leje mindre bådture i de store byer, hvor I kan sejle rundt i kanalerne og se byen fra vandet alt imens i drikker et glas vin. Du kan også vælge at give et gavekort til en tur med en af landets færger og eksempelvis tage på øhop i det sydfynske.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kærlighed

Forkælelse til hende – den ultimative gaveguide

Gave til kvinde

Det er altid dejligt, at føle sig værdsat og vide at man bliver tænkt på. Uanset om du ønsker at overraske din veninde, søster eller mor så kan du her i denne artikel få inspiration til den bedste forkælelses gave til hende du holder af.

Der er mange måder, hvorpå du kan vise at du sætter pris på en person, du kan overraske med gaver, oplevelser eller noget helt tredje.

I afsnittene under her kan du hente inspiration, hvis du ikke helt endnu ved, hvad du vil give til kvinden du holder af.

Blomster, smykker og tøj

Du kan næsten aldrig gå galt i byen med gaver som tøj, sko, blomster og smykker. Oftest er det tanken der tæller og det vil helt sikker sætte et smil på læben på den kvinde du holder af, når hun modtager din gave. En god idé ville være at give en gave ud af det blå, det er sådan noget der sætter sig stærkest i vores minder og det kan betyde ekstremt meget at få følelsen af værdsættelse, når man mindst venter og forventer det.

Du kan få sendt blomster, slik og chokolade direkte til hendes hoveddør og hun vil uden tvivl blive glædeligt overrasket over at modtage en så sød tanke. Kender du hendes størrelse i sko og tøj og kender du hendes stil, så kan du personliggøre din gave en smule, ved at købe noget du ved der er lige hende.

Vil du gerne gå all-in?

Så kan du investere i et personligt smykke til hende, som for eksempel en halskæde med bogstav. Bogstavet kan symbolisere dig, hende, et barn eller et kæledyr og vil helt sikkert falde i rigtig god jord hos de fleste.

Forkælelse med oplevelser

Ønsker du at forkæle kvinden du holder af med en lidt mere personlig og speciel gave, så kan du prøve at overraske hende med en oplevelse.

Her findes der et hav af muligheder og det er næsten kun fantasien der sætter grænser. Dette er også en mulighed for dig og hende at bruge mere tid sammen. Du kan invitere hende med ud på en god middag eller en skøn gåtur i smuk natur.

I kan tage på et spaophold sammen og få en masse kvalitetstid sammen, samtidig med at i begge bliver forkælet. Der er altså mange måder at overraske på, det kan være med små spontane tanker og gaver eller mere kvalitetstid sammen.

Læs mere

Kærlighed

Drømmen for kvinder at få børn?

Kunstig befrugtning

Rigtig mange kvinder drømmer om graviditeten. De drømmer om at være mor for et eller flere børn. De finder det meningsfuldt og enormt vigtigt for deres liv og fremtid. Rigtig mange kvinder drømmer også om kernefamilien. Med en mand eller partner at have børnene med og dele opgaven i at opdrage dem med. Men faktisk, viser det at behovet for børn ofte hos de fleste kvinder er endnu større. Og så er der også de, der føler sig udskammet over ikke at ønske børn.

Biologisk skabt til at få, men også ønske børn?

Men hvorfor det nu. Det siges jo, at vi kvinder for et instinktiv behov for selv at føde og få børn og give omsorg videre helt naturligt og rent biologisk. Men mon dette ikke er en gammel skrøne? Helt bestemt er det sikkert, at flere af os kvinder får lyst til et barn, når vi ser en sød lille én, der sidde på en moders sød og ser så lille, buttet og dejlig ud. Men mon ikke mere at lysten kommer af noget fra vores omverden og samfundet?

Rigtig mange af os har jo kendt nogle små søde børn rigtig godt fra nær familie eller nære venner. Det kan give lysten og trangen. Derudover, er det jo også “in” med de søde børn. Børn bliver på ingen måder gemt væk som i gamle dage, hvor de færreste gad at beskæftige sig med børn. De blev ikke fremhævet som i dag både i virkeligheden, hvor børn nærmest altid får lov at fylde og på de sociale medier – gudskelov for det, og på sociale medier. Det kunne tænkes, at lysten og drømmen derfor er så stor frem for, at der er en biologisk grund.

Det er tabuiseret ikke at ville have børn

Det er nemlig en farlig boldgade at begive sig ud i. Hurtigt kan det få, de kvinder der ikke ønsker sig at få børn til at føle sig forkerte. Og det er de jo på ingen måde. Det er ikke rimeligt. I forvejen føler rigtig mange kvinder, der ikke ønsker børn, at det er en hård ting at fortælle og at de tit oplever, at andre folk ikke forstår dem. De føler, de virkelig skal forsvare sig og at det altid er ubehageligt, når emnet kommer ind på børn.

Lige så føler mange kvinder en sorg over at indse, de skal have hjælp til at få børn. De behøver hjælp eventuelt via insemination. Ønsket hos dem er så stort, og derfor er det hårdt. De har måske altid tænkt, at det kom af sig selv helt naturligt. Spørgsmålet var blot at blive klar nok, blive moden nok, stå et sikkert økonomisk sted og måske finde den rette at dele det med. Når de ting er på plads, er det derfor sårende for nogle ikke på naturligvis at kunne få børn. Det har de set frem tid, så det er træls, det ikke er lige til at få drømmen opfyldt som mange andre. Den tristhed og frustration er sandelig forståelig. Og det skal hverken være tabuiseret ikke at ville have eller kunne få børn!

Læs mere

Kærlighed

Derfor behøver du menneskelig kontakt

Glad mand og kvinde

Sundhedsstyrelsen siger det selv. Menneskelig kontakt er sundt og godt for os. Men hvordan kan det egentlig være? I tider som disse kan det være svært at få den intimitet, som man behøver, fordi en truende pandemi raser og gør verden til et farligt sted at færdes. Men vil det så sige, at det direkte er skadeligt, hvis vi er uden intimitet for længe? Vi kommer med svarene på dine fortvivlede spørgsmål her.

Menneskelig kontakt er sundt og godt

Hvis man tænker sig godt om, giver det god mening, at menneskelig kontakt og intimitet er sundt for os. Vi ved alle, hvordan et kram kan gøre underværker, hvis man er ked af det. Eller hvordan et blidt kærtegn kan kilde i hele kroppen og gøre en helt glad. Man kan næsten sige, at disse former for berøring er en del af vores fundamentale behov, ligesom mad og søvn er det. Vi er selvfølgelig alle forskellige og har derfor alle forskellige behov. Det gælder også, når det kommer til intimitet i sengen. Nogle er til blide kys, mens andre tænder på spanking. Uanset hvilken form for berøring du er til, skal du vide, at det er helt normalt at have brug for andre mennesker. Vi er trods alt inderst inde blot flokdyr.

Det er smertelindrende

Menneskelig kontakt og intimitet kan faktisk virke smertelindrende. Dog er der ikke helt enighed om præcis hvilke positive effekter, intimitet har på vores helbred. Visse undersøgelser viser dog alligevel, at intimitet kan give bedre søvn og mindske risikoen for diverse sygdomme. Ja det kan ligefrem være, at det er livsforlængende. Lige meget hvilke positive effekter det har, er det med garanti sundt og godt for os, hvis vi selvfølgelig føler os trygge i denne kontakt med andre mennesker.

Er det farligt at have lange perioder uden menneskelig kontakt?

Igen er det vigtigt at huske på, at vi mennesker er dybt forskellige. Det vil altså sige, at nogle mennesker kan gå i lange perioder uden kærlige kærtegn, hvor dette slet ikke er et problem for dem. Andre hungrer efter andre menneskers nærkontakt og kan ikke gå lige så længe uden dette. Det handler simpelthen om det enkelte menneskes behov og lyster. Hvis disse ikke bliver opfyldt, kan det gå ud over livskvaliteten. Dog vil de fleste nok mene, at det er ret rart med intimitet, og at det har en positiv effekt på humøret. Også selvom man måske ikke ligefrem går og mangler det i hverdagen.

Læs mere

Kærlighed

Guide til at stille egne seksuelle behov

Kvinde i undertøj

Hvis du ikke lever i et fast parforhold eller har en fast sexpartner, kan det være nyttigt at vide, hvordan du bedst muligt tilfredsstiller dine seksuelle behov. I denne artikel får du gode råd og tips til, hvordan får stillet sexlysten på egen hånd.

Det er ikke alle, der er klar over det, men sexlegetøj beriger dit sexliv på mange måder – ikke bare under akten, men også bagefter. I denne artikel får du vigtig viden om, hvordan du finder de rigtige produkter, som passer til dig, samt en guide til hvordan du bruger dem.

Sexlegetøj er dog ikke udelukkende beregnet til at tilfredsstille dig selv. Du kan også bruge sexlegetøj til at træne bækkenbunden, omend det primære formål selvfølgelig er seksuel tilfredsstillelse. Det skader dog ikke, at der også følger andre goder med.

Først og fremmest skal du overveje, hvilken form for sexlegetøj du er på udkig efter. Der findes mange forskellige former for sexlegetøj, og der er eksempelvis forskel på, om du ønsker en dildo, vibrator, buttplug eller noget helt fjerde.

Sådan vælger du den rigtige dildo

Når du skal vælge dildo, er det vigtigt, at du vælger en, der har den rigtige størrelse, er fremstillet af det rigtige materiale og har den rigtige form.

Dildoen skal ramme de rigtige steder og føles god at bruge, hvis du skal have det maksimale ud af den.

Du kan samtidig kigge på, om den har de rigtige funktioner – eksempelvis om den passer sammen med en strapon, O-ring, har sugekop eller lignende.

Køb billige strapon dildoer eller lad dig inspirere, hvis du vil have et overblik over dine muligheder.

Samtidig bør du overveje, hvorvidt du ønsker, at den skal vibrere eller ej. Hvis den skal vibrere, skal du vælge, hvilket vibrationsmønster du ønsker, samt om den skal være genopladelig eller bruge batterier.

Sådan vælger du den rigtige vibrator

Før du investerer i en vibrator, skal du overveje, hvad den skal bruges til.

Anvendelsen påvirker eksempelvis vibratorens materiale og form, hvorfor det er vigtigt, at du på forhånd har gjort dig nogle tanker omkring det.

Når du har besluttet dig for, hvad din nye vibrator skal bruges til, skal du finde en, der passer. Der er forskellige faktorer, der har indflydelse på dit valg – blandt andet hvilken størrelse, form og materiale den skal byde på.

Herudover skal du overveje, om du ønsker en støjfri vibrator, samt om den skal være vandtæt eller ej. Alt dette fremgår af produktteksten, når du kigger hos webshops, hvorfor du burde have nemt ved at finde den rigtige.

Læs mere

Kærlighed

10 gode råd til at styrke parforholdet i sommervarmen

Par hygger på stranden

Et parforhold kan nogle gange være svært at få til at fungere optimalt for begge parter, og derfor giver mange op efter gentagne konflikter og udfordringer. Især sommerperioden kan være hård for parforholdet. Men hvis vi undervejs giver kærligheden den plads den fortjener – så har vi en langt bedre mulighed for at skabe et stærkt bånd til vores partner og et langt mere velfungerende parforhold. Derfor er her 10 gode tips, som hjælper jer til at styrke parforholdet. 

Tiden

Mange pligter og opgaver i hverdagen tager meget af vores tid. Når vi både skal arbejde, passe børn, se venner og familie og vi samtidige har en masse praktiske opgaver der skal tages hånd om, så kan det tit gå udover den tid vi bruger på parforholdet. Men det er ufattelig vigtig at prioritere tid til hinanden og tid til parforholdet. Derfor er det en god idé at aftale ”kærestetid” hvor børnene bliver passet og I har tid og ro til at pleje parforholdet og hinanden.

Gør noget godt for partneren

Vi glemmer ofte at glæde og overraske vores partner – i hvert fald i hverdagen. Det, at give en lille gave eller en kærlig overraskelse til partneren på en helt almindelig hverdag, kan glæde din partner langt mere end vi ofte tror. Det kan også være andre små ting som at skrive en sms, kysse farvel eller goddag når du kommer og går, eller at fortælle din partner hvorfor du stadig er glad for at I er sammen. Selv helt små ting kan gøre en stor forskel.

Bevar interessen

Vis at du er interesseret i din partners liv og det der optager din partner. Du kan få masser af viden ved at stille spørgsmål og lytte til det din partner fortæller. Hvis du i en periode forsøger denne strategi, hvor du fokuserer på at lytte og have god kontakt, vil din partner automatisk føle sig mere forbundet til dig – og det virker som en saltvandsindsprøjtning for parforholdet.

Bring ikke tidligere konflikter ind i skænderier

Der kommer sjældent noget godt ud af at tage tidligere konflikter og udfordringer op i krisesituationer – især ikke diskussioner I for længst har lagt på hylden. Mange gange kan vi komme til at bruge gammel ammunition, også selv om samtalen slet ikke har noget med emnet at gøre – simpelthen for at ramme hinanden. Prøv i stedet at holde dig på sporet og bevar fokus på den konkrete konflikt. Hvis du vil vide mere om at håndtere konflikter i parforholdet er her en god artikel om emnet.

Fokusér på det, du selv kan ændre

I vi diskuterer eller har konflikter med vores partner, har vi ofte en tendens til at ville overbevise den anden om at vi har ret og at vores synspunkt er det rigtige. Når begge parter kommunikerer på den måde, er det svært at komme til enighed eller løse konflikter, da vi ikke rigtig lytter til hinanden. Men ting der giver konflikter skyldes meget sjælden kun den ene part. Derfor er det en god idé at lytte til din partner og fokusere på det du kan ændre, i stedet for at bebrejde eller skyde skylden på din partner. Du kan læse en artikel om god kommunikation i parforhold her.

Hav fysisk kontakt

Sommeren er en dejlig og lys tid. Det kan passende udnyttes til at komme i bedre kontakt med hinanden. Sæt tid at til at kramme, kysse og røre ved hinanden, og forsøg gerne at lægge op til sex – også selvom din partner måske afviser dig. Prioriterer nærhed, berøring og hinanden også selvom lysten måske ikke altid er stor – det er nemlig en vigtig ting for at udvikle parforholdet og vise at I virkelig elsker hinanden.

Del din sårbarhed

Undlad at skyde skylden på din partner hvis du er sur, frustreret eller i dårligt humør. Bag vores humør ligger ofte en følelse af ikke at blive forstået, hørt, lyttet til eller en generel usikkerhed. Dette kan ofte komme op til overfladen gennem aggressiv adfærd. Men prøv i stadet at tale samme og fortælle hinanden om de ting I savner eller gerne vil have var anderledes. Tal ud fra dig selv og dine egne følelser.

Bevar fokus på det gode i parforholdet

Et parforhold skal plejes og det kan ofte være svært at få tingene til at fungere. Det kan gøres os nedtrykte i perioder og nogle gange kan vi slet ikke se det gode i vores parforhold. Det kan skabe en masse negative tanker omkring vores parforhold og vores partner, og der skader parforholdet. Prøv at lave en liste over alle de gode ting din partner gør – det kan nemlig hjælpe til at bevare fokus på det positive, i svære tider.

Sæt din partner i fokus

Vi har ofte en tendens til at fokusere på os selv og hvad vi selv har brug for. I stedet for at mærke efter, hvad du har brug for, kan du spørge dig selv – og din partner – hvad hun eller han har brug for. Din partners liv er i dine hænder, og din måde at være på har afgørende betydning for, om hun eller han trives i livet.

Få inspiration til forholdet

Find noget spændende læsning om parforhold I kan læse sammen. Det kan være en god bog eller nogle interessante artikler på nettet eller måske en podcast. Helst noget I kan undersøge sammen, så I begge tilegner jer ny viden om parforholdet.

Hvis du oplever at I har svært ved at få parforholdet til at fungere, kan vi anbefale at gå i parterapi. Hvis du vil vide mere om parterapi kan vi anbefale denne store guide til parterapi. Den forklarer i dybden hvordan parterapi fungerer og hvad I kan få ud af et terapiforløb. Du kan også sende dette link til din kæreste, hvis du godt kunne tænke dig flere komplimenter og blomster.

Læs mere

Kærlighed

Sådan sætter du gang i enhver fest med en myselfie

Festbillede

Skal du afholde en fest inden for den nærmeste fremtid, så har du uden tvivl en enormt stor motivation for, at denne fest skal være så sjov som muligt for dine gæster. Som vært går man altid efter at gøre sine gæster så glade som muligt, da det som oftest betyder, at man har holdt en god fest.

Ovenstående gør sig ofte gældende hvad end der er tale om en fødselsdag, et bryllup eller blot en mindre julefrokost. Derfor kigger vi i dag nærmere på, hvordan en photobooth fra myselfie blandt andet kan være med til at give dine gæster et stort smil på læben, som på samme tid bliver foreviget.

En myselfie er den perfekte underholdning til bryllup

Et bryllup kan godt være meget klassisk, hvilket ofte betyder lange timer ved bordet og masser af lækre retter. Det gør dog ikke noget at give et ekstra pust til disse bryllupper, og det er her, hvor myselfie eventuelt kunne komme ind i billedet. Med en photobooth til bryllup giver du dine gæster muligheden for at få en fantastisk oplevelse. De vil hurtigt samles omkring denne photobooth fra myselfie, som du har lejet nemt og bekvemt inden den store bryllupsfest.

Du vil få nogle billeder, der foreviger den fantastiske aften, og som du kan kigge tilbage på mange år ud i fremtiden. En photobooth til bryllup er et fantastisk valg, hvis du ønsker at gøre lidt ekstra ud af den store dag, uden at det skal koste alt for mange penge.

Lad en photobooth være underholdningen til din næste julefrokost

En julefrokost er ofte lig med en masse alkohol. Ofte kommer der nogle rigtigt sjove momenter ud af dette, men det er de færreste gange, hvor der er et kamera til at tage nogle af disse billeder.

Derfor kan en myselfie photobooth være et fantastisk alternativ til en fotograf eller lignende. Det giver endvidere den fordel, at dine gæster selv kan bestemme, om de vil være med på billederne eller ej; for at være med på billederne skal de nemlig stille op foran den photobooth, du har bestilt til julefrokosten.

En myselfie er en billig og god løsning

Det koster ikke meget at lege en myselfie. Hvad end den skal bruges erhvervsmæssigt eller til en privat fest, så er prisen ganske fordelagtig. Du er endvidere sikret en ekstremt hurtig levering, hvilket kan være rigtigt positivt for mange, da man ofte er ude i lidt for dårlig tid, når en fest skal planlægges.

Læs mere

Kærlighed

Din kære fortjener en mindeværdig begravelse

Urne

Dødsfald i den nærmeste familie er svære at håndtere. Selvom man har lyst til at flygte fra det hele, så er det vigtigt, at man forbliver i nuet og gør sig nogle tanker omkring den kommende begravelse.

En mindeværdig begravelse behøves ikke nødvendigvis at koste en formue. Det er vigtigere at tænke over, hvordan netop den afdøde ville have ønsket, at begravelsen skulle forløbe. Måske har vedkommende allerede afsagt nogle ønsker omkring dette. Alternativt skal du selv forsøge at finde en passende løsning med afsæt i din viden om personens interesser, værdier m.v.

Foruden alt det praktiske omkring planlægningen, så skal man have fundet noget passende begravelse tøj. Mangler du viden omkring korrekt tøj til begravelse, så følg linket.

Der findes alternativer til den traditionelle begravelse

I dag findes der rigtig mange alternative måder at blive begravet på. Det mest normale er dog fortsat at blive begravet på en kirkegård.

Der er som minimum én fællesnævner, når det kommer til alternative begravelsesformer. I alle tilfælde skal afdøde kremeres. Har afdøde tidligere givet udtryk for, at han eller hun ikke ønsker at blive begravet på en kirkegård, så bør du undersøge andre løsninger.

Nogle af løsningerne kan kun realiseres, hvis der foreligger et skriftligt ønske fra afdøde. Uden dokumentation omkring ønsket vil det være nødvendigt at kontakte begravelsesmyndigheden. Helt praktisk foregår det således, at du skal udfylde en digital anmodning via borger.dk. Man må ifølge loven ikke foretage sig yderligere, inden man har modtaget svar på anmodningen.

Skovbegravelser

Det er muligvis første gang, at du bliver præsenteret for begrebet skovbegravelse. Det er ikke desto mindre en begravelsesform, der er på vej frem herhjemme. Var den afdøde glad for at spendere tid i naturen, f.eks. i skoven, så vil en skovbegravelse være et oplagt valg. En skovbegravelse er ikke en kirkelig begravelse, hvorfor afdødes trosretning er underordnet.

Askespredning

Dernæst findes der op til flere muligheder for at sprede afdødes aske et ønsket sted. Der findes dog klare regler på området, hvorfor man ikke helt selv kan bestemme, hvor asken skal spredes. Det mest udbredte er at sprede asken over havet. Det kan man vælge at gøre, hvis afdøde var en eventyrlysten person, men motivet kan også være symbolsk begrundet.

Urnenedsættelse på egen grund

Det er i nogle tilfælde også muligt at grave afdødes aske ned i jorden på en privat grund. Her skal man dog igen være opmærksom på de gældende regler på området. For eksempel er det et krav, at grunden er mindst 5.000 kvm. stor. Kontakt din lokale bedemand for at høre mere omkring reglerne.

Læs mere

Kærlighed

Nyd singletilværelsen med disse råd

glad kvinde med mobil

Det tager rigtig mange år før man kan kalde sig ekspert i noget som helst. Med denne målestok i baghovedet kan man roligt sige, at der findes mange mennesker der roligt kan kalde sig selv for eksperter i at være single.

Folk der har været single igennem længere tid ved nogle ting, som nyligt single personer ganske enkelt ikke kender til. Hvis man f.eks. tager en tur på nettet, så er det bestemt ikke vanskeligt at finde artikler, der giver dig opskriften på at finde en kæreste.

Til gengæld kan det være en del vanskeligere at finde artikler, der omhandler livet som single – og hvordan man får mest ud af det. Efter endt læsning vil du derfor nok være enig i, at livet som singlekvinde rummer fordele og muligheder, som man ikke finder i parforholdet.

Du kører showet

Som single er man fuldstændigt sin egen boss, og dette er bestemt ikke det værste i verden. Du vælger selv hvor og hvornår du tager hen, og ikke mindst hvornår du kommer hjem. At være singlekvinde er lig med at være fri som fuglen. Du kan endda rejse ud på egen hånd – og det er faktisk ikke så deprimerende som det måske lyder.

Når du rejser ud i verden alene, så vil du helt automatisk få nogle helt unikke oplevelser, samt møde en masse nye spændende mennesker, som du aldrig ville have mødt på tur sammen med kæresten.

Udfyld tomrummet i dit intime liv

Når dette så er sagt, så er der dog ét punkt, hvor det traditionelt set har været vanskeligere at være singlekvinde; og det er på det erotiske område.

Meget har dog ændret sig i løbet af de seneste år. Ved at investere i en god dildo, så kan du faktisk på mange måder få dine seksuelle behov dækket – og endda på en fantastisk måde. Selvom en dildo selvfølgelig ikke kan erstatte en partner, så kan man roligt sige, at mange modeller kan komme rigtig tæt på. I hvert fald når det kommer til det rent fysiologiske.

Du bør jo bestemt ikke snyde dig selv for at have et tilfredsstillende sexliv bare fordi du er single.

En dildo kan også bruges sammen med en partner

Når dette så er sagt, så er det jo ikke selvsagt, at du som singlekvinde ligger på den lade side, når det kommer til at møde en partner. Du kan jo sagtens være i et uforpligtende forhold med en anden person, og her vil en dildo absolut heller ikke være det værste indslag.

Et uforpligtende forhold er nemlig på mange måder en situation, hvor man tillader sig selv at smide sine hæmninger – der er nemlig langt færre konsekvenser i et uforpligtende møde. Hvis du allerede er dreven dildo bruger, så kan du f.eks. også udvide sortimentet med en kæmpe stor dildo.

Den kan nemlig være med til at bringe både dig og din partner til nye erotiske højder.

Dog skal man nok være forholdsvis erfaren for at anskaffe sig en dildo i overstørrelse, men hvis man skulle ønske sig at føle sig mere ”fyldt ud”, så er den bestemt et besøg værd.

Læs mere

Populære indlæg