Følg os

Mode

Sofie Schnoor – lækkert tøj og sko til kvinder

kvinde kigger på sko

Når du vil klæde dig moderigtigt og stilfuldt på fra top til få, får du masser af valgmuligheder med de mange styles fra Sofie Schnoor. Det er unikt og karakterfuldt tøj, som kan mixes og matches, så det passer til din smag.

Det danske modebrand blev grundlagt i år 2001 og producerer i dag tøj og sko til kvinder i alle aldre. De forskellige kollektioner er bygget op omkring de behov, som kvinder har i forhold til tøj. Det skal være stilfuldt, funktionelt og personligt.

Autentiske og personlige styles skabt til hverdagen

Det danske modebrand startede med at lancere sko. Herefter fulgte udviklingen af børnetøjskollektioner. I dag er modebrandet vokset sig stort og tilbyder et smagfuldt udvalg af modetøj i bedste kvalitet til kvinder.

Mange kvinder holder af Sofie Schnoor som følge af den personlige og hverdagsinspirerede stil. Chefdesigneren (som har lagt navn til brandet) har gjort den autentiske tilgang til én af sine kerneværdier. Det har stor betydning som kvinde og som mor, ægtefælle og veninde at kunne klæde sig i tøj, som passer til hverdagenes mange opgaver og aktiviteter.

Det store udvalg af forskellige styles henvender sig både til arbejde og til fritid. Du kan vælge de overdele og underdele, som passer til dig både i snit og i look.

Den stærke holdning til, at tøjet skal være funktionelt, smitter ikke kun af på de mange designs og modeller. Også kvaliteten af tøjet afspejler en holdning til, at tøj skal være slidstærkt og kunne bibeholde sin elegance i lang tid frem.

Find dine favoritter i det store udvalg

Der er rig mulighed for at opbygge eller fuldende din garderobe med det smagfulde udvalg hos Sofie Schnoor.

Du kan blandt andet vælge mellem følgende styles hos det danske modebrand:

  • Multi skirt
  • Bomberjakke
  • Bluser, T-shirts, strik
  • Bukser
  • Jumpsuit
  • Regntøj
  • Sko

Om du er på udkig efter outfit til sommerferien, eller om du har brug for fornyelse til efteråret eller vinteren, kan du finde det tøj, som matcher dine ønsker.

Det særlige ved modebrandet er, at du både finder tøj og sko. Fodtøjet har altid været i fokus for den kvalitetsbevidste chefdesigner, og derfor får du et bredt udvalg af sko, støvler og sandaler at vælge imellem. Med det store udvalg kan du skabe det look, som matcher din personlighed. Om du er til boots i råt udtryk eller til romantiske og feminine slip-ins, kan du finde begge udtryk hos Sofie Schnoor.

Lækkert tøj og sko til kvinder skal skille sig ud fra mængden, og når du handler modetøj, skal det kunne ses på dit outfit, at du går op i kvalitetsdesigns. Farverne i tøjudvalget er med til at gøre det danske brand unikt og afholdt. Grønne sko med hæle, guldkjole, afslappede bukser med feminint mønster eller moderigtige dyreprint på skjorter er blot et lille udsnit.

Tøjdelene findes i alle de klassiske kvindestørrelser fra S til XL. Dermed kan enhver kvinde komme til at klæde sig personligt og stilrent på fra top til tå.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *