Følg os

Andet

Oktoberfest – forslag til kvindernes kostumer

oktoberfest

Hvis du skal til Oktoberfest, så skal du være klædt ud. Sådan er det bare. Du kan ikke deltage i en sådan fest, hvis ikke du er klædt ud i samme ånd som de øvrige deltagere. Der er dog mange, der tror, at der ikke er så meget at vælge mellem, hvis man skal klæde sig ud til en rigtig Oktoberfest. Det er dog ikke helt sandt.

De fleste er godt klar over, at man skal være iført en form for tyrolerkostume, når man skal deltage i en sådan fest. Det er dog ikke alle, der er klar over, at det er en type kostume, der kan fås i et væld af varianter. Derfor er det også værd at bruge lidt tid på, at tage et kig på de forskellige varianter, du kan finde af kostumet.

Ingen Oktoberfest uden et rigtigt tyrolerkostume

Som nævnt, så er der ingen Oktoberfest uden et rigtigt tyrolerkostume. Det er derfor ikke noget, du skal gå ned på. Du kan være helt sikker på, at der blandt det store udvalg af kostumer, vil være op til flere, der falder i din smag. Det bør derfor ikke være svært at finde et kostume, der både passer til festen og til dine ønsker.

Hvis du skal til Oktoberfest som kvinde, så bør du vælge ét af de velkendte heidi kostumer. Med et sådant kostume, er du sikret, at du passer godt ind. De fås dog også i mange varianter, hvorfor du blandt andet skal tage stilling til, hvor frækt det skal være. Der findes nemlig også et stort udvalg af frække tyrolerkostumer.

Vælg altid med hjertet, når du vælger udklædning

Hvis du skal købe et kostume, så skal du gøre det med hjertet. Det nytter ikke noget at købe et kostume, du ikke føler dig tilpas i. Gør du det, så kan det hurtigt vise sig at blive en lang aften til Oktoberfest. Sørg derfor for, at du har valgt et kostume, du er glad for at have på – om det skal være vovet eller ej, er op til dig selv.

Det bør dog ikke være svært, da udvalget – som sagt – er stort. Derfor er der også minimum ét, der er noget for dig. Når du vælger et kostume til Oktoberfest, så skal det dog være i tråd med de klassiske normer, der har været fulgt i mange år. Overholder du dette, så er der ellers relativt frit slag foruden dette.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *