Følg os

Kærlighed

Øg kærlighedens odds: Tre tips til at imponere din sportsinteresserede date

odds

Vil du øge dine chancer i kærlighedsgamet? Så sæt dig ind i din kommende dates interesser. Måske har I mødt hinanden i byen og aftalt en date ugen efter. Det giver dig rig mulighed for at researche lidt på nettet og finde ud af, hvad han er for en fætter. Men hvad nu, hvis det viser sig, at han er helt vild med sport? Og sport for dig er en by i Brasilien? Vi giver dig her tre gode råd om, hvordan du skaber det bedste grundlag for en succesfuld date- eller flere. 

1.Sæt dig ind i hans favoritsport

Brug sporten til at lære ham at kende. Spørg oprigtigt interesseret ind til hans favoritsport og find ud af, om han har et yndlingshold. Du kan også spørge ind til, hvorfor han kan lide sport, og om han har nogle særlige sportsidoler. Bonussen er, at du lærer ham bedre at kende. Lad være med at foregive, at du ved en masse. Du kan hurtigt blive fanget i en løgn, og så er du straks forvandlet til pinlig frem for imponerende.

”Boldmænd elsker at spille kloge og vidende. Så en nem måde at få en mands hengivenhed er at stille spørgsmål om fodbold, hvor aben kan brillere med sin umådeligt store indsigt.”

  • Jakob, 38 år, Aarhus

2. Deltag aktivt​

odds liveFlyt jeres date ud på stadion og nyd sportsbegivenhederne sammen live. Danmark har et væld af muligheder for at se professionelle kampe inden for mange sportsgrene. I kan for eksempel tage ind og se en fodboldkamp i Superligaen. Der er muligheder i det meste af Danmark, da flere af de større byer er repræsenteret. I København er der mange alternativer, og du kan blandt andet se FC København, der har hjemmebane i Parken. Hvis du gerne vil vide, hvem der er det på papiret bedste hold, kan du tjekke stillingen i Superligaen eller læse om deres odds på for eksempel bet365.

Source: Thomas Sherer, Unsplash

”Fodbold er følelser, og det kan give nogle heftige og sjove diskussioner, og når man er vant til, at man primært diskuterer den slags med mænd, er det forfriskende at få nogle andre passionerede vinkler på”.

  • Bo, 40 år, København

3. Se ham spille

Hvis I tager skridtet videre fra første date og fortsætter med at ses, får du muligheden for at få endnu større indblik i hans kærlighed til sporten. Måske dyrker han selv sport? Hvis han gør, vil han helt sikkert sætte pris på, at du tager ud og ser ham i kamp. Det kan være, at han spiller fodbold på et firmahold, eller har lavet et hold med nogle gode venner. Han får chancen for at vise dig sin passion, og – måske – imponere dig. Pas dog på med ikke at overdrive det. Mange mænd har brug for et rum, hvor der kun er mænd til stede, så lad være med at presse på for, at du skal med hver gang han spiller.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *