Følg os

Kærlighed

Nyd singletilværelsen med disse råd

glad kvinde med mobil

Det tager rigtig mange år før man kan kalde sig ekspert i noget som helst. Med denne målestok i baghovedet kan man roligt sige, at der findes mange mennesker der roligt kan kalde sig selv for eksperter i at være single.

Folk der har været single igennem længere tid ved nogle ting, som nyligt single personer ganske enkelt ikke kender til. Hvis man f.eks. tager en tur på nettet, så er det bestemt ikke vanskeligt at finde artikler, der giver dig opskriften på at finde en kæreste.

Til gengæld kan det være en del vanskeligere at finde artikler, der omhandler livet som single – og hvordan man får mest ud af det. Efter endt læsning vil du derfor nok være enig i, at livet som singlekvinde rummer fordele og muligheder, som man ikke finder i parforholdet.

Du kører showet

Som single er man fuldstændigt sin egen boss, og dette er bestemt ikke det værste i verden. Du vælger selv hvor og hvornår du tager hen, og ikke mindst hvornår du kommer hjem. At være singlekvinde er lig med at være fri som fuglen. Du kan endda rejse ud på egen hånd – og det er faktisk ikke så deprimerende som det måske lyder.

Når du rejser ud i verden alene, så vil du helt automatisk få nogle helt unikke oplevelser, samt møde en masse nye spændende mennesker, som du aldrig ville have mødt på tur sammen med kæresten.

Udfyld tomrummet i dit intime liv

Når dette så er sagt, så er der dog ét punkt, hvor det traditionelt set har været vanskeligere at være singlekvinde; og det er på det erotiske område.

Meget har dog ændret sig i løbet af de seneste år. Ved at investere i en god dildo, så kan du faktisk på mange måder få dine seksuelle behov dækket – og endda på en fantastisk måde. Selvom en dildo selvfølgelig ikke kan erstatte en partner, så kan man roligt sige, at mange modeller kan komme rigtig tæt på. I hvert fald når det kommer til det rent fysiologiske.

Du bør jo bestemt ikke snyde dig selv for at have et tilfredsstillende sexliv bare fordi du er single.

En dildo kan også bruges sammen med en partner

Når dette så er sagt, så er det jo ikke selvsagt, at du som singlekvinde ligger på den lade side, når det kommer til at møde en partner. Du kan jo sagtens være i et uforpligtende forhold med en anden person, og her vil en dildo absolut heller ikke være det værste indslag.

Et uforpligtende forhold er nemlig på mange måder en situation, hvor man tillader sig selv at smide sine hæmninger – der er nemlig langt færre konsekvenser i et uforpligtende møde. Hvis du allerede er dreven dildo bruger, så kan du f.eks. også udvide sortimentet med en kæmpe stor dildo.

Den kan nemlig være med til at bringe både dig og din partner til nye erotiske højder.

Dog skal man nok være forholdsvis erfaren for at anskaffe sig en dildo i overstørrelse, men hvis man skulle ønske sig at føle sig mere ”fyldt ud”, så er den bestemt et besøg værd.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *