Følg os

Andet

Få pæne tænder med en Invisalign-behandling

pænt smil

I gamle dage var der ikke andre veje end de famøse togskinner, hvis du havde tænder, der skulle rettes. Det har for mange børn og unge været med til at afskrække fra at få bøjle på og derved få det smil de måske i dag drømmer om. Sådan er det heldigvis ikke længere.

Hvis tror på at smilet er den korteste afstand mellem to mennesker og gerne vil kunne skabe den korte afstand uden at være selvbevidst på grund af dine tænder, så er en invisalign-behandling måske noget for dig.

Hvad betyder ’Invisalign’?

Ordet i sig selv er en sammentrækning af ordene ’invisible’ som betyder usynlig og ’alignment’ som betyder at sætte noget i lige rækker – ergo sætter du med en invisalign-behandling dine tænder i lige rækker med en usynlig bøjle.

Det er nemt og bekvemt for dig, der ikke bryder dig om at tænke på måske år med de kendte metalskinner på tænderne.

Hvem kan få en Invisalign-behandling?

Det kan alle, der har tænder, der kan rettes gennem behandlingen. Er du interesseret kan du altid få lavet en gratis vurdering af dine tænder og få svar på, om det er muligt at opnå det smil du drømmer om gennem denne behandling.

For rigtig mange er smil noget, der kommer helt naturligt og gør ansigtet samt mennesket smukkere. Er du ked af dine tænder, kan en af konsekvenserne være, at der er længere til smil og at det bliver en ting du er opmærksom på i mange sociale sammenhænge.

Når man en gang er blevet opmærksom på noget, så kan det være svært at give slip på det. Det kan være en stor hæmsko, når det kommer til at være social og føle sig godt tilpas i forskellige situationer.

Hvorfor er vores smil så vigtigt?

I dag lever vi i en verden, hvor der er meget fokus på det ydre og vi vil gerne være den bedste version af os selv – både udenpå og indeni. Desværre er det ind imellem sådan, at det ydre spænder lidt ben for det indre. Det betyder ikke nødvendigvis, at det er noget omverdenen lægger mærke til eller overhovedet tænker over, men for dig kan det være et stort problem.

Vi smiler rigtig mange gange i løbet af en dag. Når vi hilser på hinanden, når du taler sammen og når vi siger farvel igen. Er du usikker på grund af tænder, der måske ikke blev rettet i din barndom, så er der i dag mulighed for at få gjort noget ved det på en diskret og effektiv måde.

Gør det ondt?

Nej! Det er helt smertefrit, hvis du vælger denne form for behandling. Hele processen foregår ved hjælp af gennemsigtige plastikskinner, der langsomt og forsigtigt skubber tænderne på plads, så de ender der, hvor du gerne vil have dem.

Der vil være perioder med ømme tænder, fordi de skal flyttes, men det sker så blidt og langsomt, at det for langt de fleste ikke har nogen indvirkning på hverdagen overhovedet.

Er du interesseret i at vide mere, findes der rigtig mange gode sider på nettet, hvor du kan blive klogere på hele processen og finde ud af, om det kunne være noget for dig.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *